• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo/Pink

28.10.2016

21:28

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA NA VOŽDOVCU: Ubica je bio slikar i džeparoš, sestri je smrskao glavu, a onda krenuo da se zakolje!

Vesti

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA NA VOŽDOVCU: Ubica je bio slikar i džeparoš, sestri je smrskao glavu, a onda krenuo da se zakolje!

Podeli vest

Zvonimir V.(52) sa tri udaraca sekirom ubio je oko 13:30 časova svoju sestru Svetlanu (64) u porodičnoj kući u Ulici Rastka Petrovića na Voždovcu. On je potom sebi pokušao da oduzme život

Zvonimirovi sinovi Vuk i Stefan nisu videli telo svoje tetke, tvrdi komšinica ubijene Svetlane.

-  Slabo pričaju, Stefan je drhtao. Vuk je mentalno jači od njega. Koliko sam čula od Vuka, Zvonimir je pozvao policiju i prijavio ubistvo.

Zvonimir i Svetlana su živelI u kući roditelja. Otac im je odavno umro, a majka u martu ove godine priodnom smrću. Svetlana je živela sa majkom na spratu, a Zvonimir u prizemlju, kaže komšinica.

Ona je dodala da je Zvonimir završio likovnu akademiju, da se izdržavao od prodaje slika, kao i da je imao samostalnu izložbu u Smedrevu.

(VIDEO/FOTO) UŽAS NA VOŽDOVCU! BRAT SEKIROM ISKASAPIO SESTRU, pa pokušao samoubistvo!

Od pre dve-tri godine počeo je da prima penziju koju je zaradio kao slobodni umetnik. U zadnje vreme je prema njenim rečima skupljao drva po ulici i da je često radio na cirkularu u podrumu kuće, koji je čula dan pre tragedije.

Za Svetalnu je rekla da je retko izlazila iz kuće.

- Zvonimir je imao i problema sa zakonom, voleo je da džepari, ali kada su ga godine stigle uhvatile, prestao je. Znam da se lečio u Palmotićevoj ulici - ispričala je komšinica za medije.

Z. V. je svojoj sestri sekirom smrskao glavu, a potom je sebi pokušao da oduzme život. On se žiletom sekao po vratu i rukama, nastojeći da se zakolje...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zimzelen

pre 7 godina

Kakve ce kazne uvest narodu sto se ubijaju,skacu sa mostova,skacu sa spratova,vjesaju se,sikire itd.Uvode neke katastrofalne zakone u saobracaju a nece da kazu dali ovako vise gine narod nego u saobracaju.Ako uvedu ovaj zakon o saobracaju znaci idu na to da se narod jos vise ubija izgleda da je to cilj ovim vlastima.Kada oduzmu covjeku auto ili plati kaznu 1000 evra znaci tu je svadja u porodici pa ubistvo ili samoubistvo.Kome ce uvodit zakone kad se narod raseli I poubija se,bice I bijela I crna kuga,a jos ko ce da im vraca drzavni dug nece imat od koga uzimat poreze.Jadan narod

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija