• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2016

13:36

JEZIVO SAMOUBISTVO U NIŠU Obmotao se kablom i uključio ga u struju!

Vesti

JEZIVO SAMOUBISTVO U NIŠU Obmotao se kablom i uključio ga u struju!

Podeli vest

Nišlija (63) izvršio je jutros samoubistvo tako što je obmotao ruke ogoljenim produžnim kablom a zatim ga uključio u utikač

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros oko sedam sati u kući samoubice u niškom selu Lalinac.

Kako saznajemo, čovek se brižljivo pobrinuo da ne preživi strujni udar.

On je ogolio žice na produžnom kablu, obmotao ih oko prstiju obe ruke, uključio ga u utikač a zatim pritiskom tastera na gajtanu aktivirao dotok struje.

Pronašao ga je rođak koji je obavestio Hitnu pomoć. Međutim, lekari nisu mogli ništa da učine, tim pre što je telo bilo pod naponom pa su morali da sačekaju da struja bude isključena – kažu sagovornici iz istrage i dodaju da se ovakav slučaj suicida ne pamti u Nišu.

Policija je potvrdila događaj i saopštila da je obavljen uviđaj te da ne postoje okolnosti koje bi ukazivale da je smrt posledica krivičnog dela.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milos

pre 7 godina

Sta Vas cudi Beogradjani pa Nislije nemaju za normalan zivot jer nam je Drzava uzela sve.Nis je propao grad odavno jer su nas politicari unistili a sad nam uzimaju i zivote.Drzavo vrati nam ZIVOTE da nebi se ovo vise dogadjalo.\n

somi zajecar

pre 7 godina

spasio se jadnik , jer grad nis je grad gladnih isto kao sto je kraljevo i drugi gradovi u srbiji.svaki drugi gradjanin srbije nema sta da jede i nema sto dinara u djep. u srbiji je vazno da se niko ne buni kao da zive u blagostanju,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija