• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

01.11.2016

13:25

IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Mladić iz okoline Loznice nestao u Minhenu!

Vesti

IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Mladić iz okoline Loznice nestao u Minhenu!

Podeli vest

Već četiri meseca porodica Slavoljuba Pavlovića (36) iz Kozjaka kod Loznice nema ni traga ni glasa o njemu, a toliko je upravo prošlo kada se poslednji put javio iz Minhena gde je radio poslednjih godinu i po dana

Prema rečima njegove sestre Slađane, poslednji put su se s njim čuli 28. juna, kada je zadnji put viđen i na poslu, a već narednog dana su alarmirali policiju i prijavili njegov nestanak.

Nije se pojavio na radnom mestu, pa su poslodavci pozvali njegove kolege i rođake u Nemačkoj da provere šta se dešava. Tada mu se gubi svaki trag i do danas nemamo nikakvu informaciju o njemu. Sve smo prijavili policiji, i našoj i nemačkoj, obavestili smo našu Ambasadu, Ministarstvo inostranih poslova, ali rezultata nema. Slavoljub je radio u jednoj mesari sa urednom radnom dozvolom, bio je jedno vreme u braku, ali je u periodu nestanka bio u postupku razvoda, međutim, ta žena, sa kojom je živeo, pomogla je da se tamo slučaj prijavi i pokrene istraga. Na žalost, policija je potom rekla da je za njih slučaj završen jer o čoveku koji je punoletan nemaju nikakvih tragova, niti da je imao bilo kakvih prijava ili krivičnih radnji. Od tada traje agonija koju smo tek sada podelili sa medijima – kaže sestra Slađana.

Ona je potvrdila da se pre nestanka sa bratom čula putem „Vajbera“ svakodnevno, ali da od tog dana više nije imala kontakt sa njim.

Privatna arhiva

U potragu za Slavoljubom krenuli su i rođaci iz Nemačke, kod kojih je stanovao, ali glasa o njemu i dalje nemaju.

Pokušavala sam da preko „Fejsbuka“ povremeno obavestim ljude da je Slavoljub nestao i u međuvremenu su mi se javljali neki koji su tvrdili da su ga videli u Beogradu i Bijeljini. Međutim, u Bijeljini je viđen u aprilu, kada je boravio kod kuće, i tačno je da je jednog dana prelazio preko Drine. Starija žena mi se javila da ga je videla u Beogradu na autobuskom stajalištu, ali pošto i sama živim u tom gradu, već bih imala neka saznanja o tome – priča Slađana.

Ona tvrdi da je nemoguće da se njen brat vratio u Srbiju jer je već 29. juna „stavljeno crveno svetlo“ na našoj granici, da ukoliko se pojavi odmah o tome bude obaveštena policija i rodbina. Slađana ne veruje da je negde namerno otputovao jer ništa od stvari nije poneo sa sobom, zato i strahuje da mu se nešto desilo.

- Slavoljub je stavljen na Interpolovu žutu poternicu, mada on nikada nije načinio nijedno krivično delo i zbog toga nema nikakvih tragova o njegovom kretanju. Mogao je slobodno da se kreće zemljama Evropske unije. Nadamo se da će neko prepoznati Slavoljuba, mada je zbog teškog posla bio znatno mršaviji nego na fotografijama i da ćemo konačno saznati šta je sa njim. Molimo boga samo da je živ – očajna je sestra Slađana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17