• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.11.2016

14:30

MIP POTVRDIO: Oslobođen i Hiljmi Keljmendi

Vesti

MIP POTVRDIO: Oslobođen i Hiljmi Keljmendi

Podeli vest

Vlasti u Srbiji oslobodile su Hiljmi Keljmendija (36) koji je bio pritvoren u Beogradu pod optužbom za ratne zločine izvršene tokom rata na Kosovu

Keljmendi je uhapšen prošlog petka prilikom ulaska iz Hrvatske u Srbiji, a njegovo oslobađanje je za KTV potvrdio njegov advokat Sead Spahović.

Agenciji Beta je to potvrđeno u Ministarstvu spoljnih poslova Kosova.

U toku su rutinske procedure oslobađanja Keljmendija iz pritvora i njega će preuzeti oficir za vezu Kosova u Srbiji Valjdet Spahiu, koji će ga, kako se očekuje dopratiti do Kosova. 

Srpska policija uhapsila je u ponedeljak, 31. oktobra, Keljmendija pod optužbom da je počinio ratne zločine na Kosovu. 

On je uhapšen dok se vraćao u Nemačku, gde živi proteklih 12 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zima

pre 7 godina

Pustise tacija pustise keljemendija pustise onoga iz tuzle a Srbe hvataju pa napunise zatvore po beogradu.Ako nekad dode prava Srpska vlast u Srbiji treba sve ove osuditi sto se izivljavaju nad Srpskim borcima I oslobadaju druge zlocince.Ovo je izgleda kazna za Srbe sto su branili svoje.

savo

pre 7 godina

neznam zasto policija uopste hapsi ljude, niza koga nasa tuzilastva za rat.zlocine i specijalno tuzilastvo nemaju ama bas nikakve dokaze raspisivali su poternici i svi su nakon hapsenja ili od nase policije ili od inostranih policija oslobodjeni zbog pomankanja dokaza, a tuzilastvima su sluzile da opravdaju svoje visoke plate, nek je na cast vukcevicu, vekaricu i ostalima iz DS PRAVDE

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija