• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

04.11.2016

11:23

HOROR U PAZARU! Druga iz odeljenja izbo nožem na času!

Vesti

HOROR U PAZARU! Druga iz odeljenja izbo nožem na času!

Podeli vest

Učenik Tehničke škole u Novom Pazaru C.A (15) izboden je danas na času, a povrede mu je zadao drug iz odeljenja E.A., saznaje Informer

Kako Informer saznaje, povređeni mladić je prebačen u Opštu bolnicu gde mu lekari ukazuju pomoć. Stepen povreda još uvek nije poznat.

- Još nisu poznati razlozi sukoba. Oba učenika su 2001. godište - rekao je Informeru izvor iz istrage.

Docent doktor Izet Tutić kaže da je učenik koji je nožem izboden u učionici za vreme nastave hitno je operisan u zdravstvenom centru i sada je u stabilnom stanju.

- Mi smo uradili hitnu dijagnostiku i konzilijarno doneli odluku o hitnoj hirurškoj intervenciji - rekao je Tutić Tanjugu i dodao da je u toku transfuzija krvi.

Doktor je naveo da je šesnaestogodišnji pacijent primljen kao hitan slučaj, u stanju šoka, sa povredama nanešenim najverovatnije nožem, koje su opasne po život.

- Uboden je, ima tri rane, jedna je u predelu desne pektoralne regije, druga u predelu leve skapule i treća u predelu leve strane vrata - rekao je doktor i naglasio da je sada pacijent u stabilnom stanju.

Iz PU u Novom Pazaru saopšteno je da su pripadici MUP uhapsili  E..A. (15) iz Novog Pazara zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- On se tereti da je jutros oko 10 sati u srednjoj školi u Novom Pazaru, u toku časa, nakon kraće svađe, više puta ubo nožem vršnjaka i naneo mu teške telesne povrede - stoji u saopštenju policije uz naznaku da će uhapšeni 15-godišnjak biti priveden nadležnom tužiocu u Novom Pazaru.

Povređeni C.A.  trenutno je u stabilnom stanju, a na dalje lečenje upućen je u Beograd. On je na Hirurško odeljenje Opšte bolnice primeljen u stanju šoka, s povredama opasnim po život.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija