• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/EPK/Informer

06.11.2016

18:33

SVE JE VEĆA TUGA MALE JANE, OCA ZORANA JE PITALA: Tata jel ja sada nemam ni mamu ni baku?

Vesti

SVE JE VEĆA TUGA MALE JANE, OCA ZORANA JE PITALA: Tata jel ja sada nemam ni mamu ni baku?

Podeli vest

Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pevačice pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, otišao je na Zadušnice na grob supruge, a potom zajedno sa ocem i na nasip da upali sveću i ostavi cveće

Od jezivog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno 3. aprila u kanalu punom vode u naselju Crvenka kod Borče, prošlo je nešto više od sedam meseci, a ubica je i dalje na slobodi.

JELENA LIKVIDIRANA ZBOG PROKLETSTVA: Svekrva Zorica ubeđivala sina Zorana da otera pevačicu, jer im ona donosi nesreću?!

Pevačicin suprug kaže da ne gubi nadu da će monstrum biti pronađen.

- Bez Jece je još uvek teško i biće dok god sam živ. Sedam meseci živimo u paklu. Ne sumnjam da će policija pronaći monstruma koji nam ju je oteo na ovakav način. Siguran sam da daju sve od sebe – kaže Zoran.

UBICA SE SMEJE MRTVOJ JELENI: Šest meseci TEORIJA, ZABLUDA I ČINJENICA svirepog ubistva koje intirgira javnost regiona!

On je rekao da mu je najvažnija budućnost njegovre ćerke Jane koja već sluti šta se desilo sa njenom majkom i bakom.

- Zoka joj je pre smrti rekla da ide u banju i Jana je neko vreme zapitkivala. U jednom trenutku sam joj nagovestio da postoji mogućnost da se baka Zoka ne vrati više jer je mnogo bolesna, a ona mi je na to rekla: “Sad više nemam ni mamu ni baku”. Tada se priča završila – rekao je Jelenin suprug.

ISTRAGA U ĆORSOKAKU, PSIHOLOZI MUP SE UZDAJU U MALU JANU: Samo Jelenina ćerka može da otkrije svirepog ubicu!?

PARANOJA! UBICA JELENE MARJANOVIĆ SE VRATIO! Na mestu zločina iskopao rupu i odneo skriveni predmet?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikita

pre 7 godina

Sta reci, zalosno i zastrasujuce. Neko ubije mladu zenu na tako surov nacin, unisti porodicu, ostavi malo dete bez majke, kumuje smrti majke ubijene cije zdravstveno stanje nije izdrzalo gubitak i slobodno seta svetom. Pitam se, jel ubica genije? Jel toliko superioran pa nasa policija ne moze da mu udje u trag? Kazu da znaju ko je ubica ali nemaju dokaza. Pa kako bez dokaza znaju ko je ubica? Indicije? To su gluposti. Stvarnost je da se teski zlocini ne resavaju. A to je zaista obeshrabrujuce.

nada

pre 7 godina

Dete ce kad tad saznati surovu istinu a kako ces mu onda objasniti da su najblizi u njenom okruzenju znali ili izvrsili ovaj zlocin ????????? Dokle ces cutati i stititi ??????????? Koga ???????? Marjanovici nece vam ni bog oprostiti !!!!!!!!!!!!!!

velja

pre 7 godina

Cutace dok ne dobije pare i za snimanje filma.Lepo ce unovciti ubistvo.Imaju podrske od nekog?Oni su svemocni mozda zbog zorice

Stole

pre 7 godina

Ovo mu je najpametniji potez, malu Janu nosi kao stit....siroto dete

Andja

pre 7 godina

Tragedija .. jedna cela porodica je unistena kao da nikad nije ni postojala ... Zamislite kako je tom detetu koje je ostalo bez majke a na kraju i bez bake .... Ubico , psihopato , monstrumu da bod da, da te kroz zivot prate suze i bol ovog deteta i nikad ne nasao mira ..

Stole

pre 7 godina

Naravno da je tragedija i to teska, jer nista nije bilo slucajno. Primetio sam odmah na pocetku kako bez nekih emocija prepricava istu pricu stavlja dete u prvi plan. Samim tim da se jos uvek nalazi na slobodi, imao je dosta vremena da utice na dete. Tesko je sve ovo zamisliti, jer ako njega uhapse, gde ce dete?....u onu ludaru?....nikako

juka

pre 7 godina

DOK PLACA DRZAVI REKET NIKO IH NECE DIRATI...SVE DRUGO SU PRAZNE PRIČE ZA MALU DEČICU..POZDRAV RADI,GLUMICI,MM.....PARE SU ČUDO I ZLO DANASNJEG SVETA...ČAK I SLOBADA SE KUPUJE...JADNA LI SI DRZAVO SRBIJO

Rada Matic

pre 7 godina

Hvala Juka,pozdrav tebi,Glumici,Andji,MM,Medi medenom...Nema tih para kojima moze kupiti mir i spokoj,ziveti u strahu je tesko,mozda se monstrum i ubije,ko zna..Sve radi da prodje nekaznjeno,videcemo dokle ce..

Andja

pre 7 godina

Rado hvala i tebi i svima ostalima ... i naravno pozdrav svima .. Hvala i medijima sto ne odustaju od pisanja o ovom slucaju ,.. dokle god se pise postoji nada da ubica zavrsi iza resetaka ..

meda

pre 7 godina

Zdravo Rado, pozdrav tebi i svima ostalima! Sto se tice savesti, postoje ljudi koji je nemaju. Cak sta vise. Kad psihopata ubije nekoga, on njega krivi za to. U fazonu, da nije taj bio takav, ja ga ne bih ubio, dakle, taj je sam sebi kriv. Ovde koliko vidim, cela porodica je takva, i sto se toga tice niti ce ubica, ko god on bio"puci" niti ce zbog grize savesti sam da se prijavi. Nema od toga nista. Njima nemir moze unusiti samo strah od toga da ce biti liseni slobode.

MM

pre 7 godina

Pući će oni kad tad, nema njima normalnog života kakvom su se nadali posle Jecine smrti... Pozdrav svima koji i posle sedam meseci pišu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17