• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

07.11.2016

19:04

ZALJUBLJEN U TRINAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU! Produžen pritvor pedofilu (37) iz Vranja!

Vesti

ZALJUBLJEN U TRINAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU! Produžen pritvor pedofilu (37) iz Vranja!

Podeli vest

Nenadu Stevanoviću, koji je pre mesec dana priveden pod sumnjom za nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom, produžen je pritvor za još 30 dana, potvrđeno je u Osnovnom sudu u Vranju

Prema navodima Aleksandre Tošić Arsić, portparola Osnovnog suda, pritvor je produžen do 6. decembra.

- Tada će se opet razmatrati o pritvoru, dok je glavni pretres zakazan za 18. novembar - kaže Tošić Arsić.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju kažu da je u petak podnet optužni predlog protiv Stevanovića, zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Mirjana Vukojičić Jović, porparol OJT U Vranju, potvrdila je da je Tužilaštvo predložilo produženje pritvora protiv Stevanovića.

Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje, koji je snimljen kako nedaleko od škole u Vranju ljubi devojčicu od 13 godina, posle hapšenja i salušanja početkom oktobra određen je pritvor do 30 dana.

On je tada na saslušanju izjavio da je zaljubljen u devojčicu i da mu je ljubav uzvraćena.


PEDOFIL NI PRED SUDOM NE ODUSTAJE OD DEVOJČICE: Ja i Natalija (13) se volimo, OŽENIĆU JE!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 7 godina

Ovaj pedofil je u potpunosti zreo za život po kriterijumima zapadnjačke demokratije, treba ga preporučiti njima, a ne hraniti bitangu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija