• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Ivančević

09.11.2016

11:33

OBRT U VIŠEM SUDU! Beko prepoznao napadača!

Vesti

OBRT U VIŠEM SUDU! Beko prepoznao napadača!

Podeli vest

Na današnjem saslušanju u Višem sudu u Beogradu biznismen Milan Beko prepoznao je osumnjičenog Aleksandra Zdravkovića kao mogućeg napadača na njega...

Kako je novinarima rekao njegov zastupnik Zdenko Tomanović, Beko je prepoznao Aleksandra Zdravkovića, osumnjičenog za ovo krivično delo kao čoveka koji je pucao na njega.

Prema Tomanovićevim rečima, Beko je odmah na početku davanja iskaza rekao da mu Zdravković izgleda kao osoba koja je pucala na njega, ali je na kraju sastanka sa tužiocem zatražio dodatno vreme da se o tome izjasni, zbog uznemirenosti i šoka koji je osetio u trenutku suočavanja sa osumnjičenim.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Hajde ne davi vise,košta to sve nas.Tebi je lako,ti ćeš opet negde maznuti lovu,a ova država nema sponzora za takve kao što si ti.Zato ako hoćeš ok,ako se" igraš"tvoju lovu na talon.Dosta je tvog zaje*avanja

goca

pre 7 godina

Ja bih Beka u zatvor jer je tek sada rekao da prepoznaje napadaca. Sto je do sada cutao. Koliko rocista u sudu to jest potrosene pare ove drzave i ovog naroda.

goca

pre 7 godina

Proslo je vec tri sata od mog komentara. Sta je to zasto toliko kasne ili sam ja cenzurisana.

Vlajko

pre 7 godina

Vidite da trebaju godine da prođu i da se čovek seti...

dance

pre 7 godina

Koliko si nas pokrao ,a jos si slobodan i nama na grbaci ,a kolko ih jos takvih ima.!

Dusan

pre 7 godina

Jadan beko.Nezna ko je na njega pucao,jer je nevinasce.Mori ne za;;;;;;j narod i ovu napacenu drzavu Srbiju.Znas dobro kome si stao na zulj.Mene naprimer nece niko da upuca.Naravno nebavim se i nebogatim prljavim rabotama kao ti beko i slicni tebi kojih je Srbija poprilicno puna.Da se ne bojis za svoju kozu da ce tvoje kradje biti otkrivene odavno bi ti rekao:e on je pucao ili oni su pucali.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija