• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2016

19:21

(VIDEO) BRUTALAN INCIDENT U VIŠNJIČKOJ BANJI: Žena odbila alkotest, saobraćajci reagovali više nego grubo!

Vesti

(VIDEO) BRUTALAN INCIDENT U VIŠNJIČKOJ BANJI: Žena odbila alkotest, saobraćajci reagovali više nego grubo!

Podeli vest

Snimak je navodno nastao pre dve večeri u Višnjičkoj ulici u Beogradu, i na njemu se vide policajci saobraćajne patrole, koji drže na zemlji ženu vezanih ruku dok jedan od njih odgurava muškarca koji ih snima mobilnim telefonom

Iz MUP-a navode da su preduzete sve mere da se istraže detalji ovog slučaja i utvrde eventualni propusti policajaca.

Iako je na fejsbuku objavljeno da se incident dogodio u jednom selu u Vojvodini, iz MUP-a nam je rečeno da je slučaj zabeležen u Višnjičkoj banji.

 

 

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi nekoliko policajaca koji drže ženu oborenu na zemlji i privode je dok posmatrači negoduju zbog načina njihovog postupanja.

Nakon toga jedan od policajaca grubo odgurava jednog od prisutnih građana dok drugi policajac na kraju snimka sprečava prolaznika koji je zabeležio ceo incident mobilnim telefonom, da nastavi sa snimanjem.

Incident je nastao kada je navodno pijana žena za volanom odbila da uradi alkotest....


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lebowski

pre 7 godina

Kako sme policajac da zabrani coveku da snima telefonom,znaci hoce da se ne vidi sta rade i kako se izivljavaju.Ajde da vidimo sada kako pljuste suspenzije,malo sutra...eee Srbijo tugo a kada krenu auto putem od stranih reci znaju samo CURIK...

Lebowski

pre 7 godina

Ha ha ha ala ovde ima pandura,vidi se po dislajkovima....

Lala iz Banata

pre 7 godina

...Сад је вежи - док још лежи...!! Кад устане , може да... - нестане...!!

branko1

pre 7 godina

Sram bilo tu policiju.Trebali su odmah da je puste,smeste u auto, kako bi pijana pregazila te budale, koji je sada brane.Ako je bila pijana,a po svemu je bila,postupali su kako je I trebalo,možda I suviše obazrivo I pažljivo.Ej bre narode, deca I mladi ginu zbog tih obesnih I suludih pijanih idiota.Nećemo biti sentimentalni I lažni kavaliri I tačka

dexxx

pre 7 godina

A recite mi vi pametnjakovici sto plasitlrate ovakve snimke...STA BI RADILI DA JE OVA PIJANA ZENA UDARILA I UBILA NEKOG???  vas treba kazniti.\n

vojvodjanin

pre 7 godina

Niko nema pravo da snima službeno lice u obavljanju dužnosti upravo iz ovakvog primera. Zašto nije na mrežama prikazan CEO snimak (sa razlogom privođenja žene)? Plasiranjem polovičnih snimaka stvara se loša slika o policiji na osnovu nameštenih scena kao ovo ovde. S toga je zabranjeno snimanje službenih lica dok vrše dužnost. Zamislite sebe dok radite svoj posao a neko vas tajno snima. Prijatan osećaj? Sada će gomila neobrazovanih seljobera na osnovu ovog polovičnog snimka da "traži pravdu" protiv policajaca koji su samo radili svoj posao dok su ih neodgovorni građani željni samopromocije ometali u vršenju dužnosti snimanjem.

Duško

pre 7 godina

Ona je pila za svoje pare i može da vozi kako hoće i da gazi koga hoće. Pa kola zato i služe: za voženje i za gaženje.

DUSAN

pre 7 godina

Pa sta ako je zena jesu li mozda trebali da je cesu.Branite pijanu zenu, svako je duzan da dune u alkotest.Po vasem bi trebali da dozvole da zene voze pjane, a muskarce da kaznjavaju.

Budjoni

pre 7 godina

Od kada je "duvanje" duznost, zar to nije zadovoljstvo !

XXL

pre 7 godina

Da li je stvarno bila pijana ili ne? A šta ako je žena bolesna i ima invaliditet sa kojim ipak može da upravlja vozilom? De malko to da se razjasni, a ne da ostane nedorečeno jer je tamo neki pandur sa kursom ili srednjom pandurskom školom procenio da je neko pijan i postupio agresivno primenom sile kako mu služba nalaže.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija