• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2016

11:23

HAPŠENJE U BEOGRADU!  Zaplenjeno više od 15 kilograma marihuane u svežem stanju

Vesti

HAPŠENJE U BEOGRADU! Zaplenjeno više od 15 kilograma marihuane u svežem stanju

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u četiri odvojene akcije uhapsili četiri osobe i zaplenili više od 15 kilograma marihuane u svežem stanju i 1,4 kilograma te opojne droge spremne za prodaju

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici MUP-a su u četiri odvojene akcije otkrili dve laboratorije za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, a vrednost zaplenjene marihaune procenjuje se na 40 miliona dinara.

U prvoj akciji uhapšen je M.K. (32), za koga se sumnja da je proizvodio marihuanu u veštačkim uslovima tako što je iznajmio stan u jednoj ulici u Zemunu i opremio ga posebno namenjenom aparaturom za uzgajanje marihuane - ventilatorima, UB lampama, PH meračem, meračem temperature i vlažnosti vazduha i kabinama.

Policija je u stanu, pored te opreme, pronašla i 24 stabljike biljke marihaune težine dva kilograma i 750 grama, zasađene u saksijama u kabinama, tri kesice sa marihuanom težine 229,67 grama, kesicu sa listovima biljke marihuane u svežem stanju, težine 32,95 grama i elektronsku vagicu sa tragovima ove opojne droge.


Drugi uhapšeni, A.T. (37) je, takođe, napravio veštačke uslove za uzgoj marihuane, koju je brao, sušio, razmeravao, pakovao za prodaju i prodavao preprodavcima opojnih droga sa područja Beograda.

U stanu u Zemunu, gde neprijavljeno boravi, pronađeno je 109 stabljika marihuane, težine 12 kilograma i 460 grama, tri tegle sa 784,20 grama ove opojne droge, semenke za sadnju marihuane, lampe, ventilatori, tečnost za uzgoj marihuane, vagica sa tragovima droge, kao i 65 komada municije različitog kalibra.

Policija je, takođe, u Zemunu, u trećoj akciji, u kući D.A. (37) pronašla 200 grama marihuane i dve elektronske vagice za razmeravanje opojnih droga.

U četvrtoj akciji, kod N.I. (20) iz Crne Gore, u sobi jednog studentskog doma, policija je pronašla dva paketa sa 179,92 grama marihuane i rasutu marihuanu na papiru, težine 0,53 grama.

U saopštenju se navodi i da će osumnjičeni, uz krivične prijave, biti sprovedeni nadležnim tužilaštvima.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbija

pre 7 godina

Beograd je prepun Crnogoraca,cije zanimanje vecene njih,dilovanje droge i druge vrste kriminala.Kada ce se Srbija osamostaliti od Crne Gore?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija