• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

11.11.2016

20:21

SILOVATELJ IZ BEOGRADA VREBA ŽRTVE VEĆ 16 GODINA: Peti put uhapšen za seksualne prestupe!

Vesti

SILOVATELJ IZ BEOGRADA VREBA ŽRTVE VEĆ 16 GODINA: Peti put uhapšen za seksualne prestupe!

Podeli vest

U pozamašnom dosijeu Pavla Jovićevića (38), uhapšenog u sredu zbog silovanja Beograđanke, nalaze se čak četiri prijave za silovanja i seksualna zlostavljanja

Jovićević kroz evidenciju MUP prolazi od 2000. godine. Tada je protiv njega podnesena krivična prijava za bludne radnje, a prijavila ga je devojka koju je navodno napastvovao na Adi Ciganliji.

Prethodno ju je do ove lokacije iz grada dovezao na motoru, a zatim ju je nasilno dodirivao po telu. Prijava je, međutim, odbačena zbog nedostatka dokaza.

Ista situacija ponovila se nekoliko godina kasnije: Vračarac je devojku koju je upoznao u izlasku poveo automobilom do kuće, kada je u vozilu pokušao da je napastvuje. Jovićević je jedini put osuđivan zbog dela koje je počinio 2004. godine.

MANIJAK JE UCENIO SNIMKOM SEKSA, PA JE SILOVAO: Šokantni detalji stravičnog zlostavljanja u Beogradu!

Manijak je tada sa prijateljem posetio jedan prestonički frizerski salon, gde je upoznao jednu od radnica. Ubrzo su se dogovorili da izađu na piće, a kada je krenuo da ženu vrati do njenog stana automobilom, zaustavio se na parkingu i primorao je na oralni seks. Ova prijava rezultirala je optužnicom, a nakon suđenja, okončanog 2009. godine, Jovićević je osuđen na godinu dana zatvora.

Tek što je izašao iz zatvora, seksualni predator ponovo je napao. Ovoga puta prijavili su ga roditelji maloletne devojke sa kojom je bio u vezi, koji su policiji Jovićevića prijavili zbog zlostavljanja njihove ćerke. Naime, nakon što mu je tinejdžerka rekla da želi da raskine sa njim, manijak ju je zaključao u stanu i primorao je na oralni seks. Ova prijava za protivpravno lišavanje slobode (narodski - otmica) i silovanje je, međutim, takođe odbačena, jer je oštećena promenila iskaz i odbila da optuži manijaka.

Podsećamo, on je juče uhapšen zbog sumnje da je silovao i ucenjivao izvesnu Beograđanku pune dve godine. Njih dvoje su najpre izašli na sastanak, a potom imali seksualni odnos u njegovom stanu na Vračaru, koji je Jovićević bez devojčinog znanja snimao.

Sumnja se da ima još žrtava

Poslednju žrtvu manijak je ucenjivao dve godine video snimkom kako bi nastavila da sa njim ima seksualne odnose kada on to poželi, pod pretnjom da će snimak objaviti na nekoj od društvenih mreža. Policijska uprava za grad Beograd poziva eventualne žrtve da se jave na telefone 011-279-7623 i 011-279-7543 i priključe se gonjenju seksualnog predatora. Jovićeviću je određeno zadržavanje do 48 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nati

pre 7 godina

Jel moguce da mi nemamo ni sudove ni sudsvo,pa oni za badava primaju plate, ako nista ne rade.Ja ne znam kako ovo da nazovem,ovako bezvlasce nema ni u najprimitivnijim drustvima,pa mi nemamo drzavu ako neki manijak ovoliko moze da maltretira zenski rod a da odlezi samo godina dana pa i da bude pusten zbog nedostatka dokaza.Ljudi jel ste vi normalni,osudite tog  go.nara da ostatak zivota provede u zatvoru i ne izadje ziv jel ce prvom prilikom opet da napadne.Bruka i sramota za banana drzavu i sudstvo.\n

Deda Zvonce

pre 7 godina

Благим казнама судство директно подрива Државу. Ко тврди супротно није добронамеран.

novicanoca

pre 7 godina

daj sklonite tog majmuna i indijanca sa interneta kako god stalno nalecemo na majmunsku njusku tog majmuna nabi te ga na mardelj da mardelja ko gavran i kraj price

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija