• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

15.11.2016

19:41

NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Leskovčanka se obesila jer je bila žrtva prevare!

Vesti

NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Leskovčanka se obesila jer je bila žrtva prevare!

Podeli vest

Vesna Mladenović (57) iz Leskovca diplomirani tehnolog koja je pre nekoliko godina ostala bez posla, obesila se kasno sinoć u potkrovlju porodične kuće u tom gradu

Njen muž sumnja da se na ovaj dramatičan potez odlučila jer je nedavno bila žrtva prevare.

Vesnin suprug Mile Mladenović kaže za Alo! da je ona godinama tražila posao. Čistila je po kućama da bi zaradila koji dinar i sve vreme se, kao intelektualka sa visokom školom, zbog takvih poslova osećala odbačenom od društva.

- Želela je da dođe do bilo kakvog posla pa je preko posrednika krenula na put ka Mađarskoj, iako sam je upozoravao da je reč o prevari - priča suprug Vesne Mladenović.

Prema njegovim rečima, Vesna je odlučila da ode u Mađarsku da radi tako što je preko lokalnog leskovačkog radija čula poziv zainteresovanima da se prijave za posao u Slovačkoj, Češkoj i Mađarskoj, koje je organizovala jedna firma iz Kruševca.

- Vesna se javila na konkurs i ubrzo je usledio poziv: Spremi se za put. Posrednik je došao na našu kapiju i uzeo predujam 50 evra, a kasnije u Beogradu je morala da da još 100 evra. Trećeg novembra su ušli u Mađarsku i isti dan se i vratili kući - priča Mile.

- Kada su stigli u Mađarsku nije bilo nikakvog smeštaja za njih niti su oni tamo u Mađarskoj znali da oni treba da dođu. Ni u fabrici gde je trebalo da počnu da rade nisu čuli za njih i tada su shvatili da je sve prevara. Mnogi nisu čak imali novca da se vrate. Vesna je ponela sa sobom još 150 evra da ima i došla je kući četvrtog novembra - priča Vesnin suprug.

On dodaje da je Vesna u noći pre nego što se obesila, primila poziv od gazde firme iz Kurševca u kojem joj je prećeno sa mnogo ružnih reči.

- Ja sam razgovarao sa vlasnikom, bilo je mnogo ružnih reči. Posle toga sam otišao u policiju da prijavim razgovor. Međutim kad sam se vratio kući, sva svetla su bila popaljena u dvorištu i u kući a Vesnu sam zatekao na tavanu obešenu - priča Mile.

Vesna je pre nego što se ubila ostavila oproštajno pismo u kom je tvrdila da više ne može da izdrži to što joj se dešava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goca

pre 7 godina

Pre trideset godina zene Su isle u penziju I cuvale unucuce, a sada moraju da rade iako Nemogu vise, ali Kote pita. A omladina nece da radja I sve nas je manje. Samo napred u ambis Srbijo!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija