• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

17.11.2016

18:20

STRAŠNO, SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAZVAO UDES I POBEGAO: Poznat po bahatoj vožnji, i ranije vozio pijan pa usmrtio devojku!

Vesti

STRAŠNO, SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZAZVAO UDES I POBEGAO: Poznat po bahatoj vožnji, i ranije vozio pijan pa usmrtio devojku!

Podeli vest

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je od ranije poznat po bahatoj vožnji, izazvao je saobraćajni udes i pobegao sa lica mesta

Naime, Gvozdenović je saobraćajni udes, u kom je jedna osoba lakše povređena, izazvao u martu ove godine na Banjici. Kada je prednjim delom svog automobila udario u onaj ispred njega, odmah je pobegao sa lica mesta. Međutim, policija ga je ubrzo pronašla, i potom procesuirala.

Policija je krivičnu prijavu uputila Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje skuplja dokaze o ovom krivičnom delu. Kako saznajemo, iz ovog tužilaštva upućen je poziv za saslušanje sina Snežane Đurišić, koje bi trebalo da bude obavljeno uskoro.

facebook/Marko Gvozdenović

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Snežanom koja nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Marko Gvozdenović nalazi na stupcima hronike, jer je još 2001. izazvao saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Takođe, drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanevši joj teške telesne povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 7 godina

Mama u saradnji sa Big Saletom i ovoga puta pokrice sve,tako da ce osteceni biti krivac.

istina

pre 7 godina

A zasto informer niti jednom nije napisao sin zeljka mitrovica pregazio devojku i pobegao

nada

pre 7 godina

sve ce to mama zataskati kao i pre , treba mu oduzeti vozacku dozvolu

tori

pre 7 godina

On ce voziti i bez dozvole.Treba ga strpati u zatvor ,ne privilegovan ,vec kao najobicnijeg gradjanina pa ce se uvesti u red.Puni para bez truke savesti.

Luka 011

pre 7 godina

Negde u Maju 2004. sam se igrom slučaja našao u društvu u kome se nalazio i dotični sin majkin... Bela uska majca sa v izrazom, bele uske farmerke, bele kožne patike sa platformom, lanac, frizura..ceo fazon. Nije mi odavao utisak nekoga kome se tako nešto užasno desilo pre tek 2 godine... šta više.

Ljilja

pre 7 godina

A mama kao da se ništa nije desilo, njenog sina neko nije gazio.

badža

pre 7 godina

I,šta je u svemu ovome strašno.Jedino je strašno to što je izazvao udes i pobegao.A zašto je strašno što je sin Snežane Đurišić. Pa on je punoletan i odgovara sam za svoje postupke.Objasnite kakve veze ima njegova majka sa ovim udesom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija