• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

19.11.2016

21:13

HOROR U BEOGRADSKOM NASELJU VIDIKOVAC: Starica skončala u bedi, MAČKE RASTRGLE LEŠ!

Vesti

HOROR U BEOGRADSKOM NASELJU VIDIKOVAC: Starica skončala u bedi, MAČKE RASTRGLE LEŠ!

Podeli vest

Anđa M. (67) umrla je u svojoj trošnoj kući pre desetak dana, a mačke su u međuvremenu iskidale meso sa njenog tela... Nesrećna starica živela je sama u bedi

Anđa M. (67) iz beogradskog naselja Vidikovac umrla je pre desetak dana u svojoj kući, a mačke su u međuvremenu rastrgle njen leš!

Unakaženo Anđino telo je u trošnoj kućici u Ulici Vidikovački venac pronašao komšija i pozvao policiju. Zbog stravičnih povreda po telu policija je u prvi mah pomislila da je reč o nekom monstruoznom ubistvu.

Ubrzo je utvrđeno da je Anđa preminula prirodnom smrću, a da su mačke verovatno osetile miris tela kroz otvoren prozor, pa su ušle u kuću i kidale meso sa njenog tela.

Komšija zvao policiju

Komšija kaže da mu je bilo čudno što danima nije video Anđu. Posumnjao je da možda nešto nije u redu, pa je rešio da je obiđe.

- Zvonio sam na vrata, kucao, dozivao je... Tad sam već bio ubeđen da je umrla u stanu i odmah sam pozvao policiju. Došli su oko 11 sati i čim su otvorili vrata, zapahnuo nas je stravičan smrad. Svi smo odmah shvatili da to zaudara njen leš - ispričao nam je komšija, koji nije želeo da mu objavimo ime.

On dodaje da je baka Anđa imala sina, koji živi u Barajevu.

- Ali bolje da ga nije ni imala. Nije brinuo o njoj. Zapostavio ju je i dozvolio da ona ovako završi. Nije je ni obilazio. Anđa nije bila loša žena. Kad bismo se sreli u prolazu, popričali bismo. Žalila mi se na bolest i na bedu. Nije joj bilo lako samoj - dodao je komšija.

Darko Cvetanović

Policajci koji su došli na uviđaj ostali su šokirani prizorom u Anđinoj kući.

- Komšije tvrde da preminula starica nije držala mačke u kući, ali kad je patrola ušla kod nje, videla je da je jedan prozor ostao otvoren. Moguće je da su mačke osetile leš i kroz prozor ušle u stan. Staričino telo je pored toga bilo već u fazi raspadanja, a prema grubim procenama, umrla je pre desetak dana - navodi naš izvor iz policije.


Telo na obdukciji

Telo je, kaže on, poslato na sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i stepen povreda.

Policija je, za svaki slučaj, obavila uviđaj u stanu kako bi se uverila da je smrt nastupila prirodnim putem.

- Njene komšije su kazale da nisu primetile da se neko muvao oko njene kuće i da joj u poslednje vreme niko nije dolazio u posetu - rekao je naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petko

pre 7 godina

Ne daj Boze nikome, ja nemam dece, ali kada ovako nesto procitam najezim se. Shvatim da je ponekad i bolje sto ih nemam.

Mirko

pre 7 godina

Zemljace ili ces decu lepo da vaspitas ili ces napraviti od njihovih dusha hladnjacu!

pera

pre 7 godina

Nikada nisam voleo macke , jednostavno mi nisu bile simpaticne ali pse volim i imam jednog mesanca pa se pitam da li bi istu stvar uradili i psi prema onima koji su ih hranili i voleli

Dana

pre 7 godina

Strasno, a pogotovo sto se desilo u visemilionskom gradu a ne u nekoj nedodjiji. Sad ce taj njen bezosecajni sin da dodje da nasledi stan i nikom nista. Osim toga u 67. godini ta zena nije bila nikakva starica, vec jadnica. Zato komsije i rodbina treba vise paznje da obrate na ljude koji zive sami, da ne bi zavrsili kao napustene zivotinje.

klic

pre 7 godina

Ja bih tom sinu zabranila da prisustvuje sahrani. A ova draga gospodja se odmorila, od ocekivanja za tim da ga nazovem "sinom"!? Postojili mogucnost dok smo zivi, zakonski da sinovima zabranimo pristup sahrani. Ja sam mu to usmeno saopstila, nemam poverenja da ce odrzati rec? Hvala ako nesto znate o tome.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija