• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.11.2016

12:13

VREĐAO TUŽIOCA! Buhi preti dodatnih šest meseci do pet godina zatvora!

Vesti

VREĐAO TUŽIOCA! Buhi preti dodatnih šest meseci do pet godina zatvora!

Podeli vest

Nekadašnjem svedoku saradniku Ljubiši Buhi Čumetu, koji je prošlog utorka osuđen na 32 meseca zatvora zbog tri krivična dela, sledeće sedmice preti još jedna kazna jer je prošle godine tokom suđenja vređao tužioca

Naime, Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je za sredu 23. novembra završne reči tužilaštva i odbrane na suđenju Buhi zbog krivičnog dela ometanje pravde u pokušaju, nakon čega će mu biti izrečena još jedna prvostepena presuda.

Buhi se u ovom postupku sudi, jer je tokom suđenja u Palati pravde 18. decembra 2015. godine za kradeni ferari spajder i pretnje supruzi i njenom obezbeđenju, vređao tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

EVO ŠTA ŠEF SURČINSKOG KLANA NUDI TUŽILAŠTVU! Čume: Imam dokaz ko je iz DOS uzeo Šiptarovih 6.000.000 evra

On je tada pred punom sudnicom rekao da je optužni predlog protiv njega iskonstruisan, te da je u pritvoru jer se njegova supruga Ivana Tulović dogovorila tako sa "Borisom Pavlovićem, koji je kriminalac i koji se bavi kriminalom".

Postupajući zamenik tužioca Nenad Stefanović zbog toga je najpre zatražio prekid suđenja, a kasnije je podneo i krivicnu prijavu protiv Buhe zbog krivičnog dela ometanje pravde u pokušaju.

Za to delo Krivičnim zakonikom predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora i novčana kazna.

TAJNI PREGOVORI SA TUŽILAŠTVOM, ČUME SPREMAN DA PROGOVORI: Otkriva ko su mafijaši u policiji i istinu o streljanju Šiptara i Kuma!

Završnica odvija Buhi je presuda izrečena u specijalnoj sudnici Okružnog zatvora u Beogradu.

Treći osnovni sud u Beogradu osudio je u utorak na jedinstvenu kaznu od dve godine i osam meseci zatvora i novcanu kaznu od 180.000 dinara Buhu zbog prikrivanja krivičnog dela, sprečavanja dokazivanja i zbog ugrožavanja sigurnosti policijskog službenika.

Istom odlukom produžen mu je pritvor, ali je oslobođen za dva krivična dela - odnosno ugrožavanje sigurnosti još uvek zakonite supruge Ivane koja ga je i prijavila policiji kao i za podstrekavanje prikrivanja kupovine kradenog "ferari spajdera".

PANIKA! ČUME REŠIO DA PROGOVORI: Milione evra dao sam gazdi novina, dvojici političara i generalu MUP!

Treće osnovno tužilaštvo najavilo je žalbu na tu presudu.

On u pritvoru od novembra prošle godine, a pre toga je proveo godinu dana u zatvoru zbog napada na policajca, pripadnika obezbeđenja njegove supruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miomir Ostojic Osa

pre 7 godina

Policajac rekao da ga je cume vredjao, ali taj je lud ko veruje policajcu, pa oni ubijaju, reketiraju, diluju drogu, prrmlacuju ljude za novac i cine mnoga dr. krivicna dela, svi to znamo i zamislite sada tuzilac kao veruje policajci, smesno ovo je Cumetu sve iskonstruisano i perfidno , podlo, policija napkovala da bi mu iznudili novac za slobodu, policiska bagra !!!!!!!!

zoki

pre 7 godina

Ma , nepustajte tog kriminalca dozivotno i to je to.

ddd

pre 7 godina

S moje strane želim Čumetu da odrobija što duže ali plašim se da neće koliko je zaslužio. I da ga u zatvoru sačekaju bivši pajtosi koji obožavaju drukare-svedoke saradnike.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija