• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.11.2016

19:27

MANIJAK MOLIO ZA BLAŽU KAZNU: Silovatelj ucenjivao devojku snimkom seksa, pa tražio sporazum o priznanju krivice!

Vesti

MANIJAK MOLIO ZA BLAŽU KAZNU: Silovatelj ucenjivao devojku snimkom seksa, pa tražio sporazum o priznanju krivice!

Podeli vest

Pavle Jovićević (38), koji je skoro dve godine silovao jednu devojku ucenjujući je snimkom seksa, ponudio je tužilaštvu nagodbu o priznanju krivice kako bi zauzvrat dobio manju robiju

Pavle Jovićević (38) iz Beograda, koji je skoro dve godine silovao jednu devojku (26) ucenjujući je snimkom njihovog seksa, zatražio je nagodbu sa Višim tužilaštvom kako bi dobio manju robiju!

Jovićević je uhapšen 9. novembra, a još na prvom saslušanju rekao je da je spreman da potpiše sporazum o priznanju krivice, jer mu u suprotnom preti do 10 godina zatvora!

Ima više žrtava?!

Izmučena devojka ispričala je policajcima da je, dok je odlazila u stan svog mučitelja, u njegovom laptopu videla veći broj snimaka seksa sa devojkama, zbog čega se pretpostavlja da ona nije bila jedina žrtva Pavla Jovićevića. U policiji su zato pozvali sve eventualne žrtve ovog manijaka da im se jave telefonom, na brojeve 011/279-7623 i 011/279-7543.

Neće na robiju

Međutim, u tužilaštvu su nam rekli da je to za sada samo njegova želja i da još nije bilo razgovora o nagodbi.

- Jovićević dobro zna da ga čeka duga robija ako bude osuđen, pogotovo zato što je povratnik. Zato je tužioca odmah zamolio da razmisli o nagodbi - prenosi naš izvor iz tužilaštva.

On ističe da svako ima pravo da ponudi priznanje krivice, ali da to ni u kom slučaju ne znači da će to biti prihvaćeno.

Podsetimo, Jovićević je upoznao svoju žrtvu u junu 2015. u jednom poznatom beogradskom klubu i predstavio joj se kao menadžer. Lagao ju je da snabdeva pićem taj i još neke poznate beogradske klubove.

Celo veče ju je častio koktelima i kada je ona već bila pijana, namamio ju je u svoj stan i naterao da ga oralno zadovolji. Sve to je snimio svojim mobilnim telefonom.

Već narednog dana Jovićević je pozvao telefonom svoju žrtvu i rekao joj da od tog dana mora da mu bude na raspolaganju svaki put kad je njemu do seksa! Narednih 16 meseci bila mu je praktično seksualna robinja.

Nesrećna devojka je od stravične torture psihički popustila i završila na lečenju.

Ogroman strah

Izvor iz istrage kaže da je strah od manijaka bio ogroman.

- U početku se plašila da se poveri čak i psihologu. Kasnije je ipak priznala šta je muči. Uz svesrdnu pomoć psihologa, devojka je smogla hrabrosti da se obrati policiji i prijavila je Jovićevića - saznao je Informer.

Jovićević je i ranije više puta hapšen zbog silovanja, otmice, ugrožavanja bezbednosti i bludnih radnji. On je, uprkos tome, samo jednom bio u zatvoru, 2009. godine, i to na godinu dana zbog protivprirodnog bluda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stole

pre 7 godina

Ako hoces manju kaznu, nikakav problem! Raspitaj se kod bivsih silovitelja i oni ce te nauciti, kako to da postignes.....kod nas se sve moze....sto tezi zlocin, sve manja kazna.....da siznes!

Marcco

pre 7 godina

Što volim ove koje je neko "namamio" u stan... jadna devojka!

zemunac

pre 7 godina

Pa to je Srbsko pravosuđe. Dobar advokat koja kinta sudija u đep i povratnik slobodan. Jebem ti pravosuđe. Da je sudijina ili tužiočeva ćerka da li bi bilo nagodbe.

Ne dozivotnu robiju

pre 7 godina

Smanjiti mu kaznu na desetak godina .Ne dozivotnu.

nati

pre 7 godina

Ako pravosudje i sad zataji i osudi ga na samo 10 godina, mislim da ce ceo pravosudni sistem imati posla s narodom.\n

Dusan

pre 7 godina

Pa neznam.Sto se tice te nagodbe koju je predlozio optuzeni,sve opet zavisi od debljine koverte.Mozda nisam u pravu,ali tuzilastvo razume njegovo priznanje,ali zavisi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija