• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

29.11.2016

09:00

ŽENI PRESUDIO LETVOM POSLE SVAĐE ZBOG SEKSA! Svi detalji MONSTRUOZNOG ZLOČINA na Zvezdari!

Vesti

ŽENI PRESUDIO LETVOM POSLE SVAĐE ZBOG SEKSA! Svi detalji MONSTRUOZNOG ZLOČINA na Zvezdari!

Podeli vest

Dragan Lj. (60) ispričao policajcima da ga je supruga Đurđica M. (51) vređala i provocirala da je nesposoban za seks, pa mu je pao mrak na oči i nasmrt je pretukao

Kako je rekao, Đurđica je zadigla suknju, ispod koje nije imala donji veš, i urlala: "Hajde pi.ko, je.i me ako možeš!"
Izvor iz istrage

Leskovčanin Dragan Lj. (60) nasmrt je pretukao nevenčanu suprugu Đurđicu M. (51) preksinoć u jednoj napuštenoj kući u beogradskoj opštini Zvezdara, nakon burne svađe oko seksa!

Stravičan zločin odigrao se 25. novembra, a oboje su bili mortus pijani! Dragan je posle hapšenja rekao policajcima da ga je Đurđica uporno provocirala da je nesposoban za seks i da mu je pao mrak na oči.

Izvor iz istrage kaže da se krvavi pir odigrao u baraci u Ledinačkoj ulici, u noći između četvrtka i petka.

Crna serija porodičnih ubistava

Đurđica je, inače, 21. žrtva porodičnog nasilja ove godine u Srbiji. Pre samo desetak dana u Kraljevu se odigrao sličan zločin, kada je Amnija G. (38) nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Šemsiju Jeseti (35), naočigled njene ćerke iz prethodnog braka i dvoje unučadi!

- Dragan i Đurđica su u četvrtak po podne viđeni kako piju ispred lokalne prodavnice. Onda su kupili još jednu flašu žestokog pića i otišli u baraku. Dragan je ispričao da ga je Đurđica cele večeri vređala i ponižavala. Govorila mu je da je nesposoban čak i za seks. Kako je rekao, zadigla je suknju, ispod koje nije imala donji veš, i urlala: "Hajde pi.ko, je.i me ako možeš!" Njemu je tad pao mrak na oči i počeo je besomučno da je udara. Prvo rukama i nogama, a onda ju je dotukao letvom - ispričao je naš izvor.

Đurđičino unakaženo telo je u petak ujutru zatekla Hitna pomoć, koja je došla u ovu udžericu po prijavi komšija. Kada su lekari utvrdili veliki broj rana i podliva po telu nesrećne žene, o svemu je obaveštena policija, koja je krenula u potragu za Draganom.

- On je uhapšen u nedelju. Rekao je da je bio mortus pijan i da se samo seća kako ga je žena vređala. Određeno mu je zadržavanje i tereti se za teško ubistvo - navodi naš izvor iz istrage.

Komšije iz Ledinačke ulice kažu da se Dragan i Đurđica nisu družili sa njima i da su stalno bili pijani.

- Oni su osam-devet godina živeli zajedno. Koliko znam, Dragan ima decu iz prvog braka, mislim i unučiće, a Đurđica nema dece. Ranije su stanovali u jednoj baraci nedaleko odatle. Kada su tu baraku srušili, došli su u ovaj kućerak u kom je Đurđica nađena mrtva. Vlasnik te barake je umro i od tada je prazna. Često se čula svađa iz te kuće, ali nikad nisam video da ju je Dragan tukao - priča komšija.


UBISTVO NA ZVEZDARI! Muškarac nevenčanoj supruzi smrskao glavu!

Inače, ni Dragan ni Đurđica nisu imali stalan posao.

- On je povremeno nadničio kod kamenorezaca pored Novog groblja, a ona je zarađivala neku crkavicu sređujući i čisteći grobnice na Novom groblju. Skoro sve što bi zaradili odmah bi spiskali na piće. Stalno su sedeli ispred lokalne prodavnice i pili. Kad bi postali bučni, prodavci bi ih oterali, a oni bi onda otišli do obližnjeg "Maksija" i nastavili da loču - objašnjava naš sagovornik. 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomic M

pre 7 godina

Dokle jos nasilje nad zenama !? U kojoj zemlji mi zivimo. Tuzno i zalosno. Ostat cemo jos bez zena , ako se ovaj negativni sramni trend nastavi ! SRBIJO jako slabo stitis svoje Gradjane.\n

Sargarepac

pre 7 godina

Citam cele godine muz ubio zenu i obrnuto...toga pre nije bilo. Zene...jezik skratite malo. Svi su nervozni zbog nemastine\n

Stole

pre 7 godina

Nemam komentar....sto kazu nasa dimljena braca, nema vise ni metaka, sad nas biju letvama....

SuverenaAnonimka

pre 7 godina

Alkohol je naravno uvek zacin u ovakvim pricama gde se zene ubijaju, sopstvena decu i majke siluju...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija