• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

30.11.2016

18:28

POTRESNA ISPOVEST KIDNAPOVANOG RADNIKA: Bacili su me u kanal, pa su pišali po meni!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST KIDNAPOVANOG RADNIKA: Bacili su me u kanal, pa su pišali po meni!

Podeli vest

Bivša gazdarica Snežana N. (47) optužila me je da sam joj dužan 500 evra i da sam ukrao neki sat. Otela me je sa ćerkom i trojicom mladića, odveli su me u perionicu i mučili, priča Ratko R.

Vlasnica auto-perionice sa Novog Beograda, u kojoj sam ranije radio, otela me je u ponedeljak na Voždovcu uz pomoć svoje ćerke i trojice mladića.

Tvrdila je da sam joj dužan 500 evra i da sam ukrao neki sat. Odveli su me u perionicu, tukli me i bacili u kanal. Jedan od otmičara je krenuo da piša po meni kad je banula Interventna policija i spasla me, priča Ratko R. (32).

Bivši radnik: Ugledaju se na kriminalce

Jedan od bivših radnika auto-perionice "Magnum" nije imao lepe reči za Snežanu i njenu ćerku Anju.
- Šta da vam kažem za osobu koja svojoj radnji da ime "Magnum", po revolveru?! I majka i ćerka su se ložile na neke krimi-priče, ljude iz tog miljea. Zato im je i palo na pamet da otmu Ratka. Radio sam kod Snežane kao konj, a uvek me je zavlačila za pare - kaže on.

Maltretirala ga

On je trenutno zaposlen u auto-perionici "Hobotnica" u Kumodraškoj ulici na Voždovcu, a donedavno je radio u perionici "Magnum" na Novom Beogradu, u vlasništvu Snežane N. (47).

- U njenoj perionici u Ulici Tošin bunar radio sam od 2011. Tamo sam i živeo, jer su mi predložili da se uselim u jednu preuređenu sobu u okviru perionice. Gazdarica Snežana je stalno bila nešto nezadovoljna nama peračima, radnici su se tamo menjali kao na traci. Ja sam nekoliko puta davao otkaz, ali ona me je vraćala, obećavajući mi da neće više biti tako nezgodna. Uz to, stalno mi je dugovala neki novac, pa sam oklevao da dam otkaz kako ne bih ostao bez tih para - priča Ratko.

 

 

Pre nekoliko dana, kaže, pukao mu je film i rešio je da zauvek napusti Snežaninu perionicu.

Naterao me je da kleknem, a onda je otkopčao šlic. Rekao je: "Sad ću da pišam po tebi"

Ratko R.

 

- Kap koja je prelila čašu bilo je to što nije htela da mi da slobodan dan. Zahtevala je da radim po 12 sati, bez slobodnog dana. Pa nisam ja mašina! Dao sam otkaz i prešao u drugu perionicu. Ona je onda počela da mi preti telefonom, svakakve stvari mi je govorila. I novom gazdi sam odmah rekao da imam problema sa Snežanom. U ponedeljak sam prao jedan automobil, kada je doletela Snežana BMW-om. Uplašio sam se i počeo da bežim - kaže on.

Pritrčao je do jednog "fijat punta" i zamolio momke u njemu da mu pomognu.

- Mislio sam da su to slučajni prolaznici, ali ispostavilo se da su to bili drugari Snežanine ćerke! Oborili su me na zemlju i počeli da me šutiraju. Onda su me ubacili u auto i povezli me ka Novom Beogradu. Pominjali su nekih 500 evra i sat, terali me da priznam da sam ga ukrao. Rekao sam im da to nije istina. Na jednoj raskrsnici ugledao sam policajca i pokušao da ga dozovem. To ih je razbesnelo, pa su mi nabili neku krpu u usta i produžili dalje - priča naš sagovornik.

 

 

Kad su stigli u perionicu, počela je još gora tortura.

- Snežana mi je rekla: "Sad ću da ti otvorim lobanju." Sa svih strana su me udarali i terali da priznam da sam ukrao novac i sat. Onda su me ubacili u kanal za pranje, dubok preko dva metra. Stajao sam u vodi do kolena. Pljuvali su me, vređali, a onda me je jedan od njih povukao za kapuljaču i izvadio iz rupe. Naterao me je da kleknem, a onda je otkopčao šlic. Rekao je: "Sad ću da pišam po tebi." U tom momentu u perionicu su uleteli policajci - objašnjava Ratko.

I dalje ih se plaši

Tada je, prema njegovim rečima, nastala opšta panika među otmičarima.

- Bili su u šoku, nisu očekivali policajce. Dok sam se ja tresao od straha, njih su sve pohapsili. I sad se plašim da će mi nauditi ako ih puste na slobodu - dodaje Ratko.

 

 

Pored Snežane N., Interventna policija je posle efikasne potrage za otmičarima privela i njenu ćerku Anju N. (21), kao i Branislava M. (21) i Miloša Đ. (25). Treći mladić, kog pominje Ratko, nije zatečen u perionici. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran padobranac

pre 7 godina

Evo sanse pravosudju da odmah u startu osujeti slicne pokusaje.Gazdarici i kcerci 5 godina pomagacima po 3 bez prava na zalbu i odmah na izdrzavanje.

nati

pre 7 godina

Da ima zakona u zemlji Srbiji ovakvi olosi bi bila iza brave ali posto nema zakona, oni vrsljaju i maltretiraju neduzne.5 god zatvora, pa bi kad izadju cvrkutale ko pticice i bile pitome kao mace.Nije za svakog olosa privatni biznis.\n

nada

pre 7 godina

Koje su to fukare !!!!!!!!!! Sigurno se druze sa krimosima jer same nisu to uradile !Najstrozije osuditi !!!!!!!!!!!

zoki

pre 7 godina

Ali i ovaj na poligraf da se utvrdi dal je ukrao pare i sat.

maja

pre 7 godina

Pa sve i da je ukrao- treba li ovako? Jel? Valjda imamo sudove za sve ili smo banana-drzava....

Miki

pre 7 godina

Da li država treba da pusti da se ovakve stvari događaju?

neksss

pre 7 godina

Kad Koreanci maltretiraju onda je u redu, a nasi ne mogu.Kakva je to diskriminacija.

bogster

pre 7 godina

Imaju li dame "fiskalnu" kasu, odvaliti ih domaćinski.

Coa

pre 7 godina

Sto mene ne kidnapuju,silovo bi ih sve na gomili,djubrad jedna.

pametnica

pre 7 godina

Htela bi da naučim policajce šta da pitaju tu gospođu; Da li je imao Ugovor o radu,da li izdaju fiskalne račune,kako je došla do BMW-a.

ratko

pre 7 godina

ovako bih ja odredio kaznu za ove neljude.nemoj te zameriti jer ja nisam zavrsio prava,samo osnovnu skolu. PRVO:Policije na licu mesta odredzuje zatvorsku kaznu.na osnovu uvidzaja i dokazane krivice. DRUGO:Sud mora doneti drugu presudu dok traje odredzeni policijski zatvor: TRECE:Za svako ucinjelo delo,po dve godine zatvora,KIDNAPOVALJE;LISENJE SLOBODE;BATINJANJE:IZIVLJAVANJE;DUSEVNI BOL;KLEVETANJE:Sigurno pravno gledajuci ima jos krivicnih dela,za svako delo po dve godine,sto bi iznelo nekih 10-do 15.godine. I CETVRO:ISPLATA OSTECENOM U VISINI100.000.eura,ukoliko gazdarica nema kesa,rasprodati imovinu i oduzeti dozvolu za obavljanje delatnosti i rukovodzenja svim poslovima,na odredzeno vreme od 50.godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija