• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

30.11.2016

23:51

PETI DAN NEMA BARBARE:  Policija i ronioci pretražuju Tisu, ali njeno telo nisu našli!

Vesti

PETI DAN NEMA BARBARE: Policija i ronioci pretražuju Tisu, ali njeno telo nisu našli!

Podeli vest

Ni petog dana od tragičnog događaja kada je petnaestogodišnja Barbara Vitez pala sa mosta preko Tise u hladnu i mutnu reku, njeno telo nije pronađeno

Dan posle tragedije koja je potresla sve žitelje grada na Tisi i Potisja, Spasilački tim "Tisa" iz Sente obilazio je čamcem obale reke u nadi da će pronaći telo nesretne devojčice, a u utorak i sredu, u potragu su se uključili i ronioci Žandarmerije.

- Ronioci su pregledali dno reke oko stuba, gde je devojčica upala i nizvodno oko sto metara. Pregledani su svi krateri ispod mosta u koje je moglo da se zaustavi telo, ali bez rezultata, pa sve do stotinak metara od mosta, gde je dno ravno i gde je jaka vodena struja, koja je najverovatnije telo odnela nizvodno – kaže predsednik Spasilačkog tima "Tisa" Nandor Baranji, koje je i u sredu nastavilo potragu za telom devojčice.

Kako kaže, ovaj tim zamolio je sve ribolovce i ljude koji su na vodi da jave ako primete telo.

-  Zamolili smo sve ribolovce, ribare i ljude koji su na vodi, da nam jave ako primete telo, jer u ovakvim vremenskim uslovima telo utopljenika izronjava za pet do osam dana od utapanja - govori Nandor dok čamcem kruži oko marine pažljivo pregledajući površinu reke.

NESTALA DEVOJČICA IZ KIKINDE! Šetala po konstrukciji mosta, pa upala u Tisu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sudija

pre 7 godina

A da Barbara uopste nije pala u Tisu nego da se nesto drugo sa njom desilo? Treba malo to njeno drustvo pritegnuti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija