• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.12.2016

22:47

(VIDEO) INCIDENT U BORČI! Izbila tuča u čekaonici Doma zdravlja!

Vesti

(VIDEO) INCIDENT U BORČI! Izbila tuča u čekaonici Doma zdravlja!

Podeli vest

U Domu zdravlja u Borči dogodio se incident pošto je došlo do koškanja između mladića i starijeg čoveka, zbog čega je reagovala i policija

Kako piše "Lobi info", incidentu je prethodila verbalna rasprava koja je kulminirala fizičkim obračunom pošto je stariji čovek rukom udario mladića.

Objavljen je i snimak incidenta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 7 godina

Mislim da je ova danasnja mladez bezobrazna i bahata i da nema vise respekta od starijih koji su ih rodili i hranili ceo zivot

Korisničko ime Aleksandar

pre 7 godina

Kakvo divljastvo.Nikada gospoda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija