• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

03.12.2016

11:05

ISTINA O MALOM RADENKU! Medicinski tehničar otkrio u kakvom je stanju dečak bio kad je poslat za Beograd!

Vesti

ISTINA O MALOM RADENKU! Medicinski tehničar otkrio u kakvom je stanju dečak bio kad je poslat za Beograd!

Podeli vest

Radenko Nikodinović (8) iz Kozjaka kod Loznice na Institut za majku i dete u Beogradu poslat je u veoma lošem stanju sa teškom kliničkom slikom!

 

To je juče na saslušanju u lozničkom tužilaštvu izjavio medicinski tehničar koji je bio dečakova pratnja u sanitetu do Beograda. Pored njega, izjave u svojstvu svedoka dala je i Radenkova tetka Jelena koja ga je čuvala, kao i komšinica Mirjana u čijem dvorištu se dete povredilo.

Izjava tehničara iz saniteta je još jedan u nizu dokaza u kakvo stanje su mog Radenka doveli lekari iz Loznice
Milan Nikodinović, Radenkov otac

- Tehničar koji se tog dana našao sa Radenkom Nikodinovićem u sanitetu bio je vidno potresen prilikom ispitivanja, jer ne pamti da se skoro dogodio sličan slučaj, naročito kada je u pitanju dete. U svom detaljnom izlaganju istakao je da je dečak bio u teškom stanju, malaksao, sa povišenom temperaturom i vidno otečenom rukom koja je bila pod zavojem. Medicinski tehničar je objasnio i da je dečak jedva hodao i da nije mogao sam da izađe iz sanitetskog vozila - otkriva naš izvor i dodaje:Prema rečima Informerovog izvora iz istrage, izjave jučerašnjih svedoka jasno ukazuju na to da su sve povrede i komplikacije na Radenkovoj ruci bile uočljive.

- Pored njega, saslušane su i Radenkova tetka Jelena i komšinica Mirjana. Njih dve su ga čuvale kada se nesreća dogodila. Objasnile su kako je pao sa tobogana i naglasile da se na podlaktici odmah videla rana koju je zadobio prilikom pada - ističe naš sagovornik.

Naša saznanja iz Tužilaštva potvrdio je i Radenkov otac Milan Nikodinović.

- Danas sam izostao sa saslušanja, ali su mi sve detalje preneli sestra i naš advokat. Kada njih dve kao laici kažu da je postojala rana na ruci i bila vidljiva, o čemu mi više da pričamo. Uz to se dodaje i izjava tehničara iz saniteta koji je jasno i glasno rekao da mi je dete bilo u mnogo lošem stanju. Svaki komentar je i suvišan i bolan - kaže Nikodinović za Informer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubsvaba

pre 7 godina

Poruka za roditelje borba do kraja zbog zadovoljenje pravdei opomene da se vise tako lako ne gube mladi ali i ne samo mladi vec uopste da se ne gube zivoti.

naca

pre 7 godina

Lekari ne prepoznaju ni male boginje koje su snasle zaposlene u zdravstvenim ustanovama . Ipak da se zna da ima i dobrih lekara , ne dobrih vec odlicnih ali bas zbog toga , zbog tih odlicnih, treba da se sklone ovi koji ugrozavaju zdravlje ljudi i njima treba suditi po svim zakonima koji postoje .

lilit

pre 7 godina

Ddevojčica iz Šapca umrla zbog operacije čukljeva, lekari NISU KRIVI, zastareo predmet....Srbija je ovo, pa će tako i ovaj smrad od "dr" da bude oslobođen!!!!

citateljka

pre 7 godina

Svaki "dzudza" se domogne diplome na neki nacin, pa nije ni cudo kako se nesavesno i neodgovorno radi pa cak i napija u toku radnog vremena....Mogu samo da kazem: UZAS!!

Senka

pre 7 godina

Bolesna sujeta je od svih profesija najviše svojstvena lekarima. Oni najteže i najređe priznaju sopstvene greške, pa makar krajnji ishod bio i smrt nedužnih pacijenata. Osim toga, i ovaj slučaj, kao i mnogobrojni dosadašnji primeri, imaće za rezultat :oslobađajuća presuda za lekara. Srbija je, nažalost, još uvek daleko od pravne države.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija