• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.12.2016

09:17

(VIDEO) NAŠA BARBARA SE PLAŠILA TOG MOSTA NA TISI!  Potresna ispovest roditelja devojčice koja se utopila u ledenoj reci!

Vesti

(VIDEO) NAŠA BARBARA SE PLAŠILA TOG MOSTA NA TISI! Potresna ispovest roditelja devojčice koja se utopila u ledenoj reci!

Podeli vest

Barbara Vitez (15) šetala je 25. novembra sa društvom mostom koji spaja Sentu i Čoku kada je pala u hladnu Tisu. Od tada se traga za nestalom devojčicom, a ronoci svakodnevnom pretražuju rečno korito

- Čuo sam različite priče. Ne znam šta da mislim. Policija mi ne govori ništa, a ja sa decom koja su te večeri bila sa mojom ćerkom ne mogu da se vidim ili čujem jer je to zabranjeno. Stavrno ne znam šta da mislim - navodi Barbarin otac Endrej.

Endrej i Melinda, majka tragično stradale devojčice, za Specijalno izdanje "Crne hronike" na TV Pink govorili su o poslednjem susretu sa Barbarom - kada su je kobne večeri ispratili na rođendan kod druga. 

Tad sam je treći put pustila da izađe u grad. Rekla je da želi da ide na žurku. Pustila sam je jer znam da ne pije i pod uslovom da se vrati na vreme, do 12 sati, kroz suze priča Melinda.

Barbara se sa rođendana nikada nije vratila i šta se desilo na putu do kuće i kako je završila na konstrukciji mosta roditelji se pitaju svaki dan.

IMALA JE STRAH OD VISINE

Barbara se plašila visine pa je roditeljima sumnjivo zbog čega se uopšte našla na mostu. 
- Svaki put kada bi kolima prolazili preko mosta držala se za mene i govorila "tata, pašćemo". Ne znam odakle joj hrabrost da se sama penje tamo - dodao je Endrej. 

Na njihova vrata je sledećeg jutra oko 10 sati pokucala policija koja im je saopštila se se nešto možda desilo i zatražila Barbarinu fotografiju. Endrej kaže da je u policijskoj stanici satima čekao u neizvesnosti da mu kažu šta se dogodilo. Rekli su samo da se nešto možda desilo, priseća se Barbarin otac. Kako kaže, Barbara nije bila problematična. 

-  Ili deca koja su bila sa njom neće da kažu ili policija meni ne govori - dodaje otac devojčice za kojom tuguje cela Senta, a posebno Ekonomsko-trgovačka škola u tom gradu.

Roditelji su ubeđeni da nije bila Barbarina ideja da se nađe na mostu. Policija je prijavu dobila od drugova koji su te večeri bila sa njom. Jedan od njih je navodno rekao i da su se oko 22 sata razdvoji i da je ona otišla na drugu stranu.

printscreen

 Kako navodi Barbarin otac, policija ima snimak na kojem se vidi da je Barbara sa dvojicom mamaka bila u prodavnici nedaleko od mosta i da su tamo kupili neko piće.

- U policiji su mi rekli da je pala sa mosta, ali da nisu pili - navodi Endrej. Sumnjivo je i to što je deo ograde kojim se može spustiti ispod mosta bio otvoren

Spasilački tim Tisa-Senta i dalje traga za devojčicom, ali kažu da će biti veoma teško pronaći telo. Potrebno je bar šest dana, ako se telo nije zakačilo za nešto u reci. Tisa je ispod mosta duboka između šest i 12 metara, voda je izuzetno hladna i zimi ima dosta virova. 

Vest o tragičnom stradanju petnaestogodišnje dovojčice pogodila je žitelje Sente, koji smatraju da je najgore za roditelje što i ne znaju šta se tačno desilo, ali se istovremeno pitaju šta su deca tražila na mostu u pola noći. 

Iz Centra za socijalni rad apeluju i na roditelje i na decu da povedu računa o ponašanju, nestašlucima i izazovima kako se ovakva tragedija ne bi ponovila. Tisa i dalje krije tajnu gde je Barbara, a kada telo bude pronađeno, biće upućeno na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Nevidim razlog zasto policija krije sta se tacno desilo sa devojcicom ? Ako je sama pala sa mosta ili su je decaci gurnuli moraju saopstiti roditeljima - cemu misterija a kamere postoje !!!!!!!!!!!!!!

Cole

pre 7 godina

Hoce to, tako setas preko mosta i onda odjednom padnes sa mosta....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija