• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

07.12.2016

11:11

DRAMA NA ZRENJANINCU! Automobil udario ženu i bacio je 10 metara od mesta nesreće!

Vesti

DRAMA NA ZRENJANINCU! Automobil udario ženu i bacio je 10 metara od mesta nesreće!

Podeli vest

Žena pešak povređena je oko 10.45 sati kada je na nju naleteo automobil na pešačkom prelazu na Zrenjaninskom putu, u blizini skretanja za naselje Kotež

Nesrećna žena ležala je na kolovozu, na oko 10 metara od pešačkog prelaza pored kog su joj ostale patike koje su spale od siline udara.

Prolaznici su pritrčali u pomoć povređenoj ženi, a na lice mesta došla je policija.

- Jedno vozilo udarilo je pešaka na pešačkom prelazu. Osoba je u svesnom stanju i u toku je uviđaj. Koliko su teške povrede ustanoviće lekari - rekli su iz Mupa.

Iz Hitne pomoći rekli su nam da povređenog pešaka trenutno prevoze u Gradsku bolnicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija