• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - R. B.

08.12.2016

08:23

DRAMA U KRUŠEVCU! Policija i dalje traga za Miodragom Karalićem koji je UBIO BIVŠU DEVOJKU U OTEO NJENOG MOMKA!

Vesti

DRAMA U KRUŠEVCU! Policija i dalje traga za Miodragom Karalićem koji je UBIO BIVŠU DEVOJKU U OTEO NJENOG MOMKA!

Podeli vest

Miodrag Karalić oteo bivšu nevenčanu suprugu Gordanu Josifović i njenog momka Miluna Kostića, a zatim nju ubio i bacio u njivu. Traga se za Miodragom i Milunom

 

Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako potrbuške leži na zemlji
N. P., ratar iz sela Mozgovo

Miodrag Miško Karalić (56) oteo je u ponedeljak u Kruševcu bivšu nevenčanu suprugu Gordanu Josifović (44) i njenog dečka Miluna Kostića (52), a zatim je ubio nesrećnu ženu i bacio je u njivu kod Aleksinca! Policija još traga za Miškom i Milunom, a strahuje se da je Karalić ubio i Kostića, a zatim i sebe!

Gordanino telo pronađeno je u utorak oko 13 sati u ataru aleksinačkog sela Brodarac, a prvi rezultati istrage ukazuju da je usmrćena iz vatrenog oružja. Telo je pronašao N. P., ratar iz sela Mozgovo.

-  Krenuo sam da orem njivu kad sam ugledao ženu kako potrbuške leži na zemlji. Odmah sam shvatio da je mrtva. Imala je na sebi braon jaknu, crne pantalone i čizme sa visokom štiklom iste boje. Ruke su joj bile zgrčene, ali sam uočio da i na levoj i na desnoj ima po dve burme. Imala je i duge nalakirane nokte, videlo se da je negovana žena - priča ovaj čovek.

On priznaje da se mnogo uplašio kad je shvatio da je žena ubijena.

- Video sam joj krv na rukama. Znao sam da moram da pozovem policiju, ali kod sebe nisam imao mobilni telefon. Trčao sam kao bez duše par kilometra do prodavnice u selu Bradarac da bih telefonirao. Pozvao sam aleksinačku policiju, brzo su došli. Ali kad sam video kako stiže i kruševačka i niška i beogradska policija, pa onda i Žandarmerija, shvatio sam da se radi o nečemu vrlo ozbiljnom. Svima sam dao izjavu, ali ja sam samo pronašao telo te žene, nemam pojma šta joj se desilo - opisuje N. P.

Biznismen i kockar

Miodrag Karalić je rodom iz Prištine, a doselio se u Kruševac posle bombardovanja 1999. U blizini Trga kosturnica u Kruševcu otvorio je privatnu kompaniju i bio je situiran, ali se i kockao. Ima dva odrasla sina, od kojih jedan živi u Beogradu, a drugi u Kruševcu.

Kako smo nezvanično saznali, Gordana je desetak godina bila u vezi sa Karalićem, a napustila ga je pre nekoliko meseci. Gordanini poznanici kažu da on nije mogao da se pomiri sa raskidom.

- Njemu je bilo mnogo stalo do nje. Ona je bila veoma lepa žena. Nisam čuo da joj je pretio, ali ju je često zivkao telefonom i dosađivao joj je. Međutim, ona nije nameravala da mu se vrati - ispričao nam je Gordanin poznanik.

Prvi rezultati iz istrage pokazuju da je Miško oteo Gordanu još u ponedeljak, oko 16.30, nakon što je izašla iz Agencije za registraciju vozila, gde je radila.

- Karalić je prethodno pozajmio auto od nekog, oteo Gordaninog novog dečka, a onda pištoljem naterao i nju da uđe u auto. Odvezao ih je u nepoznatom pravcu, a ubrzo je Gordanina koleginica prijavila da je Josifovićeva nestala i da ju je Miško možda oteo - navodi naš izvor iz istrage.

Policija je od juče pretraživala celu oblast u kojoj je pronađeno Gordanino telo u potrazi za Miškom i Milunom.

- Pronađeno je Karalićevo oproštajno pismo, pa postoje indicije da je presudio i sebi i Kostiću - naveo je naš izvor.

Milun, inače, radi u Austriji, a nedavno je počeo da se viđa sa Gordanom.

Gordana je radila u Agenciji za registraciju vozila u Dušanovoj ulici u Kruševcu. Iza sebe ostavila je odraslog sina. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zene

pre 7 godina

ZENE SU DEFINITIVNO KRIVE. NE RAZUMEM PORIV DA IMAS DRUGOG A JOS SA PRVIM NISI NACISTO. EVO SVE UDATE IMAJU PORED SEBE PO DVA ILI TRI. I SUTRA KAD DODJE DO ZLA?

Natasha

pre 7 godina

Zene krive????? Kao prvo nije bila u paralelnoj vezi..cak i da jeste..niko nema pravo da joj oduzme zivot zbog toga. Niko nikog ne moze da poseduje. Komentar krajnje neprimeren. Jedan zivot se nasilno ugasio a ti pises o tome kako je zrtva kriva a ne zlocinac. Moj ti je savet da potrazis pomoc psihijatra i izlecis frustracije.Toliko besa ima u tvom komentaru. Strasno i zalosno.

Deki

pre 7 godina

Sto bre ne stavite sliku mozda ga vidim a neznam da je to on. Srbijo propast

Gidra

pre 7 godina

decko 52 godine? Profesionalno napisano, nema sta. zasto uslovljavate, ucenjujete, pisanje komentara, mailom? Da bi slali besplatne reklame, ponude,...?

CICKA

pre 7 godina

Могу мислити шта му је урадио љубоморни монструм пре него што га је убио , зато људи чим приметите да је неко љубоморан одмах бежите од таквог колико вас ноге носе. Када ће Информер да објављује коментаре моментално а не после два дана јер слање коментара постаје незанимљиво после два дана . Значи савет свима и мушкарцима и женама , бежите од љубоморних ,а опет нису ни они криви јер је то болест , нека кажу психолози , то је јаче до њих предпостављам , можда ни они не би желели да буду монструми и да их тера мозак на недела , можда и њих то мори , можда би они желели да буду као и остали али тај их црв разједа једноставно не могу да претрпе шта имају да претрпе као и сви остали , сви имају лоша искуства са прељубама, остављањем , занемаривањем, сви су по мало љубоморни али треба и да се уздигну изнад свега ,а могу , и те како могу , ако не могу сами можда треба да се обрате некоме за помоћ , да се не плаше да ће им ико отети икога а поготову ако тај или та не вреде ни за суву шљиву , ја себи кажем ,Ако ти нисам ваљала а неко ти је други био бољи , одлично, само покажи то што пре и не играј на две столице , то је веома важно и никада се не кајем , нема због чега , ако жели нека иде где хоће , нека му је лепа кућа што даље од моје као и он или ако су мушкарци у питању онда она , они су на губитку а то би и увидели веома брзо, зато жене не тугујте ни за ким , нико није вредан вас а поготову ако нисте у везама калкулисали , ако сте дали све до себе да веза успе утолико ће те је лакшке пребродити

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17