• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

09.12.2016

10:56

JEZIVO! Mladić (18) ostao bez testisa nakon što ga je izujedao pas na stanici!

Vesti

JEZIVO! Mladić (18) ostao bez testisa nakon što ga je izujedao pas na stanici!

Podeli vest

Branka Mićića (18) je prošle nedelje na autobuskom stajalištu u naselju Obrenovac izujedao pas zbog čega mu je operativno odstranjen i deo testisa

- Zatekla sam ga kako leži na ulici i prvo sam pomislila da je izboden nožem, tek kad sam mu prišla, rekao mi je da ga je ujeo pas i da se od stravičnog bola ničega ne seća - ispričala je njegova majka Snežana Mićić.

Branko je posle napada otišao u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu, gde je nakon obavljenih analiza i ultrazvuka dobio antibiotsku terapiju i poslat je kući. Međutim, prema Snežaninim rečima, njegovo stanje se pogoršavalo i terapija mu nije pomagala.

Žalio se na jake bolove, terapija mu nije pomagala, otok se uvećao do veličine dinje i govorio je kako mu je neizdrživo bolno, navodi njegova majka.

Na Univerzitetskoj dečjoj klinici dežurni lekari su odlučili da ga hospitalizuju, a kako jača antibiotksa terapija nije delovala i da ga operišu.

Prema rečima Snežane Mićić, tek su operacijom utvrdili da je reč o pucanju jednog testisa i početku nekroze tkiva, što je zahtevalo hitnu intervenciju otklanjanja testisa.

- Lekari su nam rekli da zbog prisustva velikog hematoma koji je prikrio povredu nisu uspeli da je uoče na ultrazvuku - dodala je Brankova majka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasna

pre 7 godina

A lekarima, naravno, ni na pamet nije palo da ga zadrže u bolnici baš zbog velikog hematoma iza koga može svašta da se krije. Njihova nemarnost i nebriga su nam već dobro poznati. Svakako čast izuzecima.

patriota

pre 7 godina

ili da se sve džukele unište ili narod mora uzeti pravdu u svoje ruke.ovo se namerno radi.

Rade

pre 7 godina

Pa covekov zivot nista ne vredi vise,pa stà kazu ove seljacine za zastitu zivotinja sada.

Miljojko

pre 7 godina

На све стране пси, кад те уједу упуте те у здравствену установу, а сви знамо у каквом нам је стању здравство. Ово постаје неиздрживо.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija