• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

12.12.2016

09:55

MAJKA UBIJENE BEBE NASTALA BEZ TRAGA! Protiv OCA MONSTRUMA sad nema ko da svedoči!

Vesti

MAJKA UBIJENE BEBE NASTALA BEZ TRAGA! Protiv OCA MONSTRUMA sad nema ko da svedoči!

Podeli vest

Otac koji je usmrtio njihovo zajedničko dete, Kurteši Kurtić (25) čeka suočenje baš sa nevenčanom suprugom, koja je zatekla mrtvo dete

Međutim, ključni svedok zverskog ubistva jednogodišnjeg deteta, njegova majka, G.M. (37), nestala je bez traga! 

 Otac koji je usmrtio njihovo zajedničko dete, Kurteši Kurtić (25) čeka suočenje baš sa nevenčanom suprugom, koja je zatekla mrtvo dete, ali Viši sud ne može da je pronađe i uruči poziv za suđenje.

- Dečakova majka je ključni svedok. Ona je otkrila zločin i prva videla ubicu neposredno pre krvavog pira. Ima još svedoka u ovom procesu, ali je njeno svedočenje najvažnije. Od njenog iskaza će zavisiti visina kazne, upravo zbog toga što je prva pogledala Kurtešija u oči.

Ona treba da ispriča šta je tačno videla i šta joj je on rekao posle zločina, jer je nakon hapšenja govorio da je bio pod dejstvom alkohola i koktela lekova i da nije znao šta radi - kaže izvor blizak sudu, a prenosi Alo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 7 godina

Kaastracija i sterilizacija jedino je resenje za ovu grupu ljudi.

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Kad kazes kastracija i sterilizacija za ovu grupu ljudi , obuhvata sve Rome !!! Ko si bre ti da osudis sve Rome zbog ovog zlocinca?!!

Hammster

pre 7 godina

Niko ne osuđuje sve Rome, ali ovaj nije jedini sto je uradio ovako nesto.

Mirko

pre 7 godina

Pa Kume bre, mislim na vec na sve siledzije ako nisi razumeo!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija