• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

14.12.2016

14:55

PREOKRET U ISTRAZI! Devojka koju je manijak polio kiselinom po licu nije SLUČAJNA ŽRTVA?!

Vesti

PREOKRET U ISTRAZI! Devojka koju je manijak polio kiselinom po licu nije SLUČAJNA ŽRTVA?!

Podeli vest

Posle saslušanja devojke, koju je napao manijak i polio je kiselinom po glavi, inspektori su došli do zaključka da je manijak nije napao nasumično, već da je najverovatnije u pitanju bivši ljubavni partner, a da je okidač za napad bila ljubomora

Kako tvrdi izvor iz istrage devojka nije bila raspoložena za saradnju sa inspektorima.

- Inspektori su odmah krenuli u potragu za dorćolskim psihom, jer se sumnjalo da nasumično bira žene, saleće ih u mraku i poliva kiselinom. Međutim, već na početku istrage ta informacija se pokazala kao netačna - kaže izvor iz istrage za Kurir.

Prema rečima izvora, sumnja se da je napadnuta devojka izabrana s posebnim ciljem.

- Sumnja se da bi devojka mogla da zna ko ju je i zbog čega napao i polio kiselinom, ali zasad ne želi da otkriva sve detalje. Takođe, nije sigurno ni da je napadač muškarac, a pretpostavlja se da je u pitanju ljubomora - dodaje izvor.

Devojka je u nedelju, 11. decembra, prijavila policiji da je napadnuta ispred svoje zgrade. Kako je ispričala, nepoznata osoba prišla joj je s leđa dok je otključavala vrata i stavila joj natopljenu krpu preko usta i nosa. Kad je počela da se opire, napadač je izvukao flašicu iz džepa i polio je po kosi i telu, povredivši joj oko. Za sve to vreme njen dečko je parkirao kola iza zgrade.

Komšija video napadača?

Policija je, kako saznajemo, uzela snimke sa kamera za video-nadzor iz ulice u kojoj se desio napad i saslušala nekoliko ljudi.

- Takođe, jedan stanar ulice u kojoj je devojka napadnuta kiselinom javio se policiji i ispričao im da je te večeri video sumnjivu osobu kako se mota po Gundulićevom vencu. Kad je sutradan čuo šta se desilo njegovoj komšinici, pomislio je da bi ta osoba mogla biti napadač - dodaje izvor iz istrage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luna Lu

pre 7 godina

Na to sam i sumljala kada sam procitala ovaj tekst. Moguce da joj se doticni sveti zbog necega, ili je poslat od strane nekoga da to izvrsi.

CICKA

pre 7 godina

Још једном девојке и жене : бежите од љубоморних злих људи, ама чим приметите ма и најмању љубомору или зло одмах налево круг , нарочито се чувајте љубоморних злих жена . Наравно да не мислим када кажем бежите да се селите негде али их оставите по страни али када видите да је зло узело маха пријавите полицији , мада полиција вам неће помоћи , ако каже полиција да ће помоћи ја бих прва пријавила али од полиције нема ништа ,прошли пу је рекла актерима да се извину , када сам први пут пријавила, после тога ме је отровала на жалост , толико пишем о томе у свакој држави која брине о својим грађанима би те позвали , да не помисли неко да се некога плашим ,не, никако , онај одозго све види ако полиција не види и молим вас не бришите моје коментаре као што је урадила Политика , ако ми се деси нешто да има записано макар због моје породице

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija