• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

14.12.2016

17:24

PRIZNANJE DEČAKA KOJI JE ZAPALIO BESKUĆNIKA: Uradio sam to iz zabave, nisam hteo da izgori!

Vesti

PRIZNANJE DEČAKA KOJI JE ZAPALIO BESKUĆNIKA: Uradio sam to iz zabave, nisam hteo da izgori!

Podeli vest

Dvanaestogodišnji dečak koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu rekao je u policiji da je to uradio iz zabave ne želeći da čovek izgori...

Prema nezvaničnim saznanjima, deca su prvo htela da ukradu invalidska kolica koja su bila pored dva beskućnika.

No, kad u tome nisu uspeli jer su ih beskućnici primetili, najmlađi od njih uzeo je svežanj novina, zapalio ih i bacio na beskućnika, koji je ležao pokriven starom dekom i ritama.

Čovek je odmah počeo da gori, a deca su u panici pobegla.

 

 

- Pomislili smo prvo da se čovek možda sam upalio sa cigarom. Medutim kada je ovaj drugi beskućnik došao sebi, jer je bio u alkoholisanom stanju, rekao nam je da su tu bila neka deca i palila novine. Verovatno je i preminuli beskućnik bio u alkoholisanom stanju - kažu nezvanično iz policije.

Public

Podsetimo, trojica maloletnika privedeni su pa pušteni danas zbog sumnje da su u Futogu u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili beskućnika Dragutina T. koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gagi

pre 7 godina

MA MOLIM VAS KOJI IDIOT IH PUSTI KUĆI.DA SU NJEGOVOG TATU ZAPALILI ŠTA BI ONDA URADIO? I OVAJ NESRETNIK JE NEČIJI OTAC...STRAŠNO ŠTA RODITELJI ODGAJAJU U SVOJOJ KUĆI....STRAŠNO...PORAŽAVAJUĆE ZA NAŠU ZEMLJU..STIDIM SE,DA SE TO DESILO U NAŠOJ ZEMLJI A NEKAŽNJENO!!! KAKVI SMO TO MI LJUDI,NELJUDI POSTALI? HALOOOO TA MALA BARABA JE ZAPALILA I UBILA ČOVJEKA!!!

zimzelen

pre 7 godina

Sta kazete 3 maloletnika privedena pa pustana danas?tako I treba,sada suditi one koji donose takve zakone da je omladina zasticena I da mogu raditi sta hoce,roditelji su naj manje krivi,jer nece da prave nasilje u kuci

Zagorka

pre 7 godina

Zivim u Americi.U vecernjim casovima,mladici volonteri,organizovano,raznose veceru beskucnicima,koji se uglavnom smestaju u haustorima zgrada,odakle ih niko ne tera niti sme da ih tera.Zaposednu I sami centar grada I to ispred velikih luksuznih robnih kuca,u sred bela dana I niko ne sme odatle da ih pomera.Videla sam ispred ponekog od njih da vijuga ne tako tanak potocic.Preskocis ga ili zaobidjes,ali ako nisi nadlezan,ne smes mu nista ni reci ni uraditi.

aleksandra

pre 7 godina

Odmah skotove male u zatvor sa roditeljima na 20 godine robije pa neka izadje u 50 godini pa neka onda da mu padne napamet da pali ljude. Debili, verovatno su im takvi i roditelji

zemunac

pre 7 godina

Pa zapalite njih iz ZABAVE i 1:1. Sad pale sa 12 god.ljude, sa 18 pobiće pola futoga . zakon memože ništa laž, u Rudnik 5 god pa sa punoletstvom 40 god robije.

Ljubo

pre 7 godina

Dvanaestogodisnjak ,u 4 u jutro pocinio ovaj zlocin ,kaze igrao se ...kako nam je Srbija prljava sa svim i svacim.

marija

pre 7 godina

Kad je zapalio čoveka sa 12 godina šta će tek sa 20 godina da radi.Ne mogu da zamislim toliku agresiju kod dece,gde su ti roditelji i kakvo je to vaspitanje?Bože pogledaj nas

zoran

pre 7 godina

Ovi sa 18 ce biti krvavi do lakata, pa ce ih osuditi na 1,5 god. vladanja, ali ce biti pusteni posle 10 meseci zbog dobrog vladanja. Umesto da ih ,sada, bace na njivu , pa da rintaju od 5 izjutra, u 8 u skolu, posle toga rucak, pa rintanje do vecere. Ne, ovi ih pustili kucama; samo da ne zapale jos nekog na putu do kuce.

Cvele

pre 7 godina

Uspavati ko kera,na vreme,dok jos nekoga nije ubio, a roditelje u zatvor sa osudom za tesko ubistvo

pauna

pre 7 godina

doneto na je na hiljade zakona a zasto se ne donese zakon po kome bi roditelji odgovarali za postupke maloletne dece i za stete koju napave pa kada bi neki roditelj odlezao neku godinicu ili nadoknadio stetu bila bi druga prica.

Tuga

pre 7 godina

Stidi se Srbijo šta odgajaš. Sramota me je naše nacije. Šta radite roditelji? Deca nevaspitana i bahata, kulture nigde... Počelo je i ubistvo da bude zabava?!? Sramota! Znajte roditeljiovakve dece i vas će da spaljuju, maltretiraju i ne poštuju ili još gore kako ste se trudili za vašu decu takvi su i rezultati :-(

Jovan

pre 7 godina

A sta ce maloletnici napolju u 4 ujutru. Treba roditelje poslati u zatvor pa nek odsluze 20 godina robije sto su podigli male monstrume.

rezime

pre 7 godina

Gospodo šta mislite o tome da odgovara centar za socijalno staranje ili predsednik opštine koji su dopustili ovim roditeljima da podižu i staraju se o deci koja s 12 godina u 4 u noci pale ,muče i ubijaju ljude ...Valjda drutvo i političari imaju sem debele kože i neku odgovornost

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija