• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2016

10:22

HAPŠENJE U BORU!  Varala građane, predstavljala se kao agent banke

Vesti

HAPŠENJE U BORU! Varala građane, predstavljala se kao agent banke

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu nadležnog tužilaštva, odredili su meru zadržavanje do 48 sati I. C. (41) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevara i tako pribavila 1,5 miliona dinara

I. C. se tereti da je odlazila kod oštećenih i uzimala novac od njih, govoreći da ona kao agent banke ima povoljniju kamatu i da će novac oročiti na svoje ime, a njima davati kamatu.

Sumnja se da je na ovaj način pribavila protivpravnu imovinsku korist veću od milion i po dinara, saopstila je PU Bor.

I. C. će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena nadležnom tužilaštvu.

Pošto se sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija ih poziva da se jave na broj telefona 030/427234.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 7 godina

Ženska pokrenula sopstveni biznis, a Oni - 'aps.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija