• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.12.2016

11:35

(FOTO/VIDEO) HIT ŠVERC! Pala grupa trgovaca drogom, KOKAIN KRILI U ANALNIM OTVORIMA, pa ga prodavali u Dubaiju!

Vesti

(FOTO/VIDEO) HIT ŠVERC! Pala grupa trgovaca drogom, KOKAIN KRILI U ANALNIM OTVORIMA, pa ga prodavali u Dubaiju!

Podeli vest

Pripadnici MUP-a Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i uz asistenciju Ministarstva Finansija - Uprave Carina, uhapsili su osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu sa područja Beograda, koja se duži vremenski period bavila krijumčarenjem kokaina iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate

 

Policija je, u toku ove akcije, zaplenila 238 paketića kokaina, pripremljenog za dalji transporta i prodaju. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšenisu I.R. (1988) i J.P. (1975), kod koje je prilikom hapšenja na aerodromu "Nikola Tesla" pronadeno je oko 100 grama kokaina upakovanog u 97 paketića.

MUP

Uhapšeni su i N. K. (1988), B. R. (1990), Đ. P. (1974), J. L. (1975), N. P. (1992). kod koje je prilikom hapšenja pronaden jedan paketic sa kokainom, kao i T.Ž. (1959), dok je osumnjičeni pripadnik ove organizovane kriminalne grupe M. R. (1970), uhapšen u septembru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kada je kod njega pronaden kokain. 

Ova kriminalna grupa, kako se sumnja, nije se odlikovala krijumčarenjem velikih količina narkotika, već je njen rad bio usmeren na manje količine, a kokain su krijumčarili preko uhodane mreže a drogu su skrivali kod sebe i u telesnim šupljinama. 

MUP

Prilikom pretresa stanova na više lokacija u Beogradu, po naredbi Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, policija je zaplenila 140 paketića kokaina, namenjenih daljem transportu i prodaji.

Osumnjičenima je odredeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega ce uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

MUP

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Filip

pre 7 godina

Zalosno da nam se omladina ugledala na zapadnu kinematografiju i krimi serije i umesto rada i zaposljavanja odlucuje se na najbrzu zaradu dilovanjem i transportom droge.Brzo smo od zemlje socijalizma uplovili u demokratski proces zatvaranja preduzeca i prodajom sve sto je bilo drustveno.Tatina deca tipa Miskovic kupuju jahte,restorane ,kafice i hotele a nezaposljena omladina utrkuje se da sto pre kupi ferari i dokaze primat u drustvu.Zasto i mi ne donesemo zakon poput Filipina i Kine gde se dileri najstrozije kaznjavaju a drugi se ne usudjuju da krenu tim putem.Nasa omladina zamenila je dan za noc --nocu trguju i diluju a danju spavaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija