• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

17.12.2016

19:51

TIJANA AJFON BRANI NEKADAŠNJU PRIJATELJICU: Drugarice i ja NE UCENJUJEMO SEKSOM!

Vesti

TIJANA AJFON BRANI NEKADAŠNJU PRIJATELJICU: Drugarice i ja NE UCENJUJEMO SEKSOM!

Podeli vest

Moja bivša drugarica Ivana Kecman ni kriva ni dužna je uhapšena zbog ucenjivanja seks-snimkom jednog biznismena. Ni ja ni ona to nikad ne bismo uradile, rekla je Tijana Ajfon

Starleta Tijana Ajfon u šoku je što je njena doskorašnja prijateljica Ivana Kecman (28) uhapšena zbog sumnje da je zajedno sa dve drugarice snimcima seksa ucenjivala jednog biznismena (38) iz Kraljeva!

30 hiljada evra isplatio je biznismen iz Kraljeva Teodori

- Ne družimo se više, ali joj verujem da tako nešto ne bi uradila. Ni ona ni ja nikad ne bismo ucenjivale nekog seks-snimcima - rekla je Tijana.

Snimala u "Hajatu"

Ajfonka kaže da je Ivana samo bila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

- Intenzivno smo se družile do avgusta. Bile smo bliske, a otad se nismo videle, ali čula sam šta se dogodilo i pouzdano znam da Ivana nije ucenjivala tog biznismena. Ivana je u sredu povezla svoju drugaricu Teodoru Ćamil iz Novog Sada u Beograd kako bi se ova našla sa tim biznismenom u restoranu "Novak" na Dorćolu - priča Tijana.

ELITNA PROSTITUCIJA: Drugarica Tijane Ajfon ucenjivala biznismena snimkom seksa!

Ivana je, kaže ona, dovezla Teodoru do restorana, a onda produžila do centra grada da obavi nešto.

Public

- Međutim, čim je Teodora uzela koverat sa novcem od biznismena, uhapšena je, a policija je odmah potom privela i Ivanu kao saučesnika. Ali Ivana nije imala veze sa ucenom, nagrabusila je ni kriva ni dužna - rekla je Tijana.

Policija je, inače, u sredu, osim Ivane i Teodore uhapsila i Jelenu Romanić zbog sumnje da je učestvovala u uceni.

Izvor iz istrage kaže da je sve počelo u aprilu, kad je Teodora upoznala tog biznismena u Beogradu.

- Imali su seks u hotelu "Hajat", a Teodora je sve to krišom snimila mobilnim telefonom. Znala je da je ovaj bogat, ali i oženjen, pa je počela da mu traži pare kako ne bi objavila snimak na Fejsbuku. Biznismen je prvi put bez pogovora platio, ali Teodora mu je ponovo tražila novac. U nekoliko navrata isplatio joj je ukupno 30.000 evra - priča naš sagovornik.

Policija veruje da su se u ucenu uključile i Ivana i Jelena, ali to tek treba da utvrdi istraga.

- Kad mu je Teodora poslednji put tražila 5.000 evra, pukao mu je film i obratio se policiji. Spremljena je sačekuša u restoranu i sve tri osumnjičene su uhapšene - naveo je naš izvor.

Histerisala u pritvoru

Prilikom saslušanja u Višem tužilaštvu u Beogradu, sve tri su negirale da imaju bilo kakve veze sa ucenom.

- Teodora je u pritvoru histerisala, vikala da je sve greška i tražila da joj daju telefon da pozove neke ljude da je oslobode. Ivana i Jelena su bile mirne. Teodori i Ivani je određen pritvor do 30 dana, a Jelena je puštena - navodi naš sagovornik.

Uskoro bi trebalo da bude saslušan i oštećeni biznismen iz Kraljeva.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sava

pre 7 godina

Bahato i samo bahato i samo WAU i samo mader faka!!!! Tako je starlete, piskite po sirotinji....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija