• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2016

14:10

INSAJDERSKA PRIČA O ŠVERCU KOKAINA U DUBAI! Ko je "mulama" iz Srbije omogućio pristup PREBOGATIM KLIJENTIMA...

Vesti

INSAJDERSKA PRIČA O ŠVERCU KOKAINA U DUBAI! Ko je "mulama" iz Srbije omogućio pristup PREBOGATIM KLIJENTIMA...

Podeli vest

Srpski krijumčari prodavali su najčešće kokain u klubu "Kavali" u Dubaiju. Policija ispituje suprugu jednog od osumnjičenih koja je menadžer u tom klubu da li ima je ona omogućila prodaju narkotika

Posao sa drogom u UAE je veoma skup i rizičan, naročito kada se ima u vidu da se veoma lako može izgubiti glava zbog strogih zakona

Kriminalna grupa koja je uhapšena zbog sumnje da je krijumčarila kokain iz Srbije u Dubai najčešće je prodavala drogu u poznatom klubu "Kavali". Ispituje se da li je supruga jednog od osumnjičenih koja je zaposlena kao menadžer u ovom poznatom klubu omogućila našim "mulama" pristup najbogatijoj klijenteli, koja se nije libila da gram kokaina plati i 500 dolara.

Prema rečima našeg sagovornika, klub "Kavali" je poznat po tome što u njemu bogataši mogu dobiti sve što požele - od prostitutki kojih ima i iz Srbije, pa sve do droge zbog koje se po zakonima Ujedinjenih Arapskih Emirata može izgubiti i život.

- Uhapšena organizovana grupa koju je predvodio Ivan Radović Koki, a čiji su članovi bili Jasmina Petrović, Nikša Kokanović, Boris Ristić, Đorđe Petronić, Jovan Lazić, Tomislav Živković, starleta Nina Prlja i Milorad Radović, koji je uhapšen u Dubaiju, imala je dobro razrađenu šemu u tom klubu - navodi naš izvor blizak istrazi.

Dubai nije za svakog

Prema rečima upućenih u poslove sa prostitucijom u klubove u Dubaiju nije tako lako ući.
- Devojke koje su zainteresovane prvo moraju da dobiju preporuku da bi uopšte bile razmatrane za odlazak u UAE. Ne možete se sami pojaviti u Dubaiju. Postoje ljudi koji devojke upoznaju sa bogatašima. Oni se kreću po beogradskim splavovima i klubovima i vrbuju devojke. Nakon ispunjenih uslova devojke se pripremaju i odlaze. A verujte, konkurencija je velika jer su i zarade isto ogromne - ispričao je naš sagovornik.

On dodaje da je interesantno da je supruga jednog od osumnjičenih tamo menadžer i ispituje se da li ona ima nekakve veze sa švercom droge.

On dodaje da u "Kavali" nije moguće tek tako uneti drogu, već da je potrebno znati prave ljude koji bi to omogućili.

- Postoji nekoliko opcija na koji način može da se uđe u taj klub i prodaje droga. Prva je da pojedine ljude "masno" podmitite. Druga je da sa nekim uđete u posao pola-pola. A treća mogućnost je da imate nekog bliskog ko će vas ubaciti u posao. Sve opcije ispitujemo - rekao je on.

Izvor Informera ističe da je posao sa drogom u Dubaiju veoma skup i rizičan, naročito kada se ima u vidu da se veoma lako može izgubiti glava zbog strogih zakona.

Podsetimo, ova kriminalna grupa pohapšena je u četvrtak na nekoliko lokacija u Beogradu i od njih je oduzeto ukupno 238 paketića kokaina, pripremljenog za dalji transport i prodaju.

Informer

238 paketića kokaina su uhapšeni nosili u Dubai

 

Ivan Radović, sin košarkaške legende Partizana Radovana Bate Radovića, uhapšen je na aerodromu "Nikola Tesla", zajedno sa Jasminom Petrović (41), koja je pokušala da prošvercuje u donjem vešu oko 100 grama kokaina, upakovanog u 97 paketića. Istovremeno su uhapšeni Kokanović, Ristić, Petronić, Lazić, Živković, kao i starleta Nina Prlja, kod koje je pronađen jedan paketić sa kokainom, a koja je inače u vezi sa Ivanom Radovićem. Osmi pripadnik grupe Milorad Radović uhapšen je u septembru u Dubaiju sa manjom količinom kokaina. Oni su najčešće prenosili drogu kao "mule", što podrazumeva ili gutanje kapsula sa drogom ili prenošenje u telesnim šupljinama.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 7 godina

Priča se da su Nina i Jasmina u " tjelesnim šupljinama naprijed i pozadi " švercovale po deset kila droge!

Vlade

pre 7 godina

Ne nagadjaj vec pricaj sa mamom da ti pokaze kako se to radi! Na primer sa brasnom probajte!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija