• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

23.12.2016

14:28

PODMETNULI POŽAR U KRUŠEVCU! Butik potpuno izgoreo, a vatra je uništila i okolne lokale kao i automobil!

Vesti

PODMETNULI POŽAR U KRUŠEVCU! Butik potpuno izgoreo, a vatra je uništila i okolne lokale kao i automobil!

Podeli vest

Kruševačka policija je brzom i efikasnom akcijom identifikovala i uhapsila tri osobe za koje se sumnja da su u toku noći zapaljivom flašom izazvale požar na Trgu kosturnica, u blizini Crkve Svetog Đorđa

Flaša sa zapaljivom tečnošću bačena je na privatni butik, koji je brzo izgoreo, a u vatrenoj stihiji oštećeni su i obliužnji lokali i putničko vozilo koje je bilo parkirano u blizini butika.

- Zbog postojanja osnova sum,nje das u izvrešili kirivično delko izazova nje opošte opasnosti, policija je po odobrenju osnovnog jhavnog tužioca u Kruševcu odredila zadržavanje do 48 sati M.P.(35), M.P. (33) I 39; svi iz Kruševca. Oni će u zakonsjkom roku, uz kriuvičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu - navodi Policijska uoprava u Kruševcu.

Zbog istrage, policija ne saopštava detalje ovog krivičnog dela.

Kako nezvanično saznajemo, vatrogasci su odmah po dojavi stigli na lice mesta i uspeli da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na ostale lokale u nizu ulice sa Trga kosturnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija