• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

23.12.2016

19:51

DRAMA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Dve saobraćajke u roku od 45 minuta, pregažen policajac!

Vesti

DRAMA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Dve saobraćajke u roku od 45 minuta, pregažen policajac!

Podeli vest

Na Ibarskoj magistrali u petak popodne dogodile su se dve saobraćajne nesreće u roku od samo 45 minuta!

Jedan pešak teško je povređen kada je na njega naleteo automobil oko 17:30 časova na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Rušanj!

Ekipa Hitne pomoći prevezla je 48-godišnjeg muškarca u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Saobraćajna policija započela je uviđaj na mestu nesreće. 

Ubrzo je usledila još jedna nesreća. Dok su policajci obavljali uviđaj, oko 18:15 sati, jedno vozilo je naletelo na policijski automobil i tom prilikom je teške povrede zadobio 28-godišnji policajac. 

Ekipa Hitne pomoći vratila se na Ibarsku magistralu, zbrinula povređenog policajca i prevezla ga u Urgentni centar.

Saobraćajna policija započela je još jedan uviđaj na istom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 7 godina

Dajte rjesavaj te se tih bezobraznih vozaca po cestama pa to nema na svjetu. Oduzece mu se dozvola na tri mjeseca i opet po starom. \n

sladjan

pre 7 godina

resenje za ibarsku su lezeci policajci na 500 metara!i to kao kocka da se mora skoro zaustaviti auto!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija