• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

27.12.2016

15:52

OVO JE SRPSKA SOBARICA IZ PAKLA Ubila vlasnika motela, ranila kolegu pa glumila ŽRTVU?!

Vesti

OVO JE SRPSKA SOBARICA IZ PAKLA Ubila vlasnika motela, ranila kolegu pa glumila ŽRTVU?!

Podeli vest

Milica Dimitrijević (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 5. novembra ove godine u Niškoj Banji ubila vlasnika vile "DND" Dejana Dejančića (51), kod koga je radila kao sobarica, a potom pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića (42), koji je još uvek u komi

Tako je došlo do neverovatnog preokreta u istrazi jer je do sada jedini osumnjičeni bio Jovanović, koji je navodno ubio Dejančića jer je bio u ljubavnoj vezi s Jovanovićevom devojkom Milicom.

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI ZLOČINA U NIŠKOJ BANJI: Sobarica osumnjičena za ubistvo vlasnika vile i pokušaj ubistva recepcionara!

Obrt u istrazi dogodio se nakon DNK analize s pištolja na kojem su nađeni tragovi Milice Dimitrijević.- Mada je Milica, koja je tvrdila da je svedok ubistva, prošla poligraf, istraga je nastavljena. Ključni dokaz koji nju tereti jesu njeni biološki tragovi na pištolju kojim je izvršeno ubistvo i pokušaj ubistva. Jovanović je zbog teških povreda glave u komi - kaže izvor iz istrage.

Podsetimo, drama u Niškoj Banji odigrala se 5. novembra, kad je Dejan Jovanović prijavio da je u vili „DND“ ubio svog gazdu, vlasnika vile Dejana Dejančića. Policija nije uspela da komunicira s recepcionerom, koji je, navodno, pretio samoubistvom. Nešto kasnije iz hotela je, kako je sama izjavila, uspela da pobegne sobarica Milica Dimitrijević. Kasnije su u vilu munjevito ušli pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Zanimljivo je da je na lice mesta ponovo došla sobarica Milica, i to sa sestrom recepcionera.

facebook

Te navode nekoliko dana kasnije Milica je demantovala.

- Hteo je i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla. Laž je da sam bila devojka ubice. Nisu tačni ti napisi da sam s Jovanovićem bila u ljubavnoj vezi, kao i da je motiv zločina ljubomora. On je ubio direktora jer je tvrdio da ga psihički maltretira. Umalo sam stradala jer sam bila svedok ubistva. Bežala sam glavom bez obzira, bosa i bez jakne istrčala sam iz hotela. To je prava i jedina istina o zločinu - tvrdila je dan kasnije Milica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 7 godina

Vise se nikom ne sme verovati ama bas nista..Secam se komentara povodom njene izjave kako je bosa bez jakne jedva spasila zivu glavu, gde su ljudi u cudu pitali a sto je bosa na radnom mestu? Ocigledno su pare u pitanju.Ubistvo iz koristoljublja. Nadam se da ce ranjeni recepcionar preziveti..Strasno kolika je manipulativna licnost te sobarice. 40 godina i baciti kljuc od tamnice!!!

Konj

pre 7 godina

Ajde ostavite zenu na miru!!! Kao vi ste bolji!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija