• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.12.2016

20:11

VOZAČ SE PRAVIO BLESAV! Zaplenjeno oko 40 kilograma marihuane!

Vesti

VOZAČ SE PRAVIO BLESAV! Zaplenjeno oko 40 kilograma marihuane!

Podeli vest

Carinici su danas oko 18 časova na carinskom punktu Merdare sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 40 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carina

Kako se navodi u saopštenju, 39 paketa narkotika otkriveno je prilikom detaljnog pregleda cisterne beogradskih registarskih oznaka koja se prazna vraćala sa KiM. 

Droga je bila sakrivena u fabričkim šupljinama prostora za pretakanje goriva iznad creva koja služe toj nameni, saopštila je Uprava carina.

Vozač, 43-godišnji Mladenovčanin je na prethodno uobičajeno pitanje carinika, dao isto tako uobičajen odgovor, da nema ništa da prijavi za kontrolu. Međutim, kada je marihuana otkrivena bio je vrlo začuđen i iznenađen, jer navodno nije znao šta vozi. 

Zbog pretpostavke da u cisterni ima još droge kontrola se nastavlja zajedno sa policijom i tužilaštvom, a ukoliko se desi da još nešto bude otkriveno, javnost će svakako biti blagovremeno obaveštena o tome, navodi se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija