• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

28.12.2016

08:40

FATALNA SOBARICA IZ NIŠKE BANJE IMALA POMAGAČA?! Zajedno ubili vlasnika motela ZBOG PARA!

Vesti

FATALNA SOBARICA IZ NIŠKE BANJE IMALA POMAGAČA?! Zajedno ubili vlasnika motela ZBOG PARA!

Podeli vest

Policija sumnja da je neko pomogao Milici Dimitrijević (27) da 5. novembra ubije vlasnika motela Dejana Dejančića i teško rani recepcionera Dejana Jovanovića, a da potom na njega svale krivicu

Nišlijka Milica Dimitrijević (27) najverovatnije je imala pomagača s kojim je 5. novembra u Niškoj Banji ubila Dejana Dejančića (51), vlasnika motela DND u kom je radila kao sobarica, i teško ranila recepcionera Dejana Jovanovića (42)! Milica je posle zločina svu krivicu za brutalan zločin svalila na Jovanovića, koji je posle ranjavanja ostao u komi! Sumnja se da je Dejančić ubijen zbog para!

Komšija: Milica nije ubica!

U kući u kojoj žive Miličini roditelji u niškom naselju Branko Bjegović juče nije bilo nikoga, ali jedan od njihovih komšija kaže da niko ko poznaje Milicu ne može da poveruje da je ona u stanju da ubije.
- Znam Milicu od detinjstva, zabavljala se sa mojim bratom, poznajem je u dušu. Ta devojka nikog nije ubila, jednostavno nije bila takva. S druge strane, zasigurno znam da nikada nije imala dodira sa oružjem - kaže ovaj čovek, i dodaje da je čuo da je recepcioner kobnog dana gurnuo Milici pištolj u ruke i da je moguće da je njen DNK tako dospeo na oružje.

Ovo je najnoviji pravac iz istrage ubistva koji je šokirao javnost u Srbiji, što zbog brutalnosti, što zbog maltene holivudskog raspleta!

Milica je, naime, posle zločina ispričala kako je Jovanović pred njom ubio Dejančića, a potom pokušao da ubije i nju. Kazala je da je čudom uspela da se spase od pomahnitalog recepcionera, koji je naposletku sebi prerezao vene i pucao u glavu, zbog čega je ostao u komi.

Ipak, detaljnom istragom pronađeni su Miličini tragovi DNK na pištolju kojim je počinjen zločin i ona je u ponedeljak uhapšena. Međutim, da ona i njene žrtve nisu bili jedini na mestu zločina, potvrđuje i kvalifikacija dela Višeg javnog tužilaštva, a to je da se Milica tereti za ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, ali zasad nema informacija o identitetu njenog pomagača.

Kako saznajemo, istraga krvavog zločina ide u više pravaca, ali najverovatniji je pljačka.

- Bilo je opštepoznato da je Dejančić veoma imućan, pa je moguće da je zapao za oko razbojnicima koji su se povezali sa Milicom. Dejančić je radi zaštite imao pištolj, koji je stajao u hotelu, ali je baš to oružje iskorišćeno za ubistvo. Moguće je da je recepcioner pokušao da zaštiti gazdu od razbojnika, a da su mu oni oteli pištolj i pucali u obojicu. Ostaje još jedino nerazjašnjeno to što je Jovanović imao posekotine po venama. Ali moguće je da su mu to razbojnici uradili kako bi potkrepili priču da je on posle zločina pokušao da se ubije - kaže naš izvor iz istrage.

Informer

Milica je i juče na saslušanju pred tužiocem ostala pri iskazu datom posle zločina: da je Jovanović ubio poslodavca, a zatim pucao sebi u glavu.

- Nisam pucala ni u direktora ni u Dejana Jovanovića! Jovanović je ubio gazdu, a pokušao je da ubije i mene tog dana - navela je osumnjičena pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu.

A zaista, u početku je sve ukazivalo na to da je Jovanović bio potajno zaljubljen u Milicu, pa je u naletu ljubomore ubio gazdu i pokušao i sebi da presudi. Ipak, neke nedoslednosti u Miličinoj priči navele su policiju da posumnja u njenu verziju događaja, a u međuvremenu je njen DNK pronađen na oružju.

- Da su njeni biološki tragovi pronađeni samo na pištolju, imala bi smisla njena odbrana da je oružje u nekom trenutku samo držala u rukama, ali da nije pucala. Međutim, ono što navodi na ozbiljnu sumnju je to što je njen DNK nađen na okviru pištolja. Teško je objašnjivo da je slučajno držala u rukama okvir sa municijom. Čitavo njeno držanje nakon ubistva ukazuje da nešto krije, uprkos tome što je nakon zločina čak i prošla poligraf - kaže naš sagovornik iz istrage.

Više javno tužilaštvo predložilo je da se devojci odredi pritvor do 30 dana zbog ubistva i pokušaja ubistva. 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mmmm

pre 7 godina

Nek odgovara neko ko nema para da se brani,podmetanje dokaza od strane porodice pokojnog i doticnog sto je jos u komi.da se nebi otkrili prljavi poslovi ubijenog,a uskoro ce da se potplati da i ovaj u komi umre tako da mrtva usta ne govore a jadna devojka ce da plati sto je tu bila.da li ima jos svedoka kako je moguce da je hotel bio prazan,da li je gazda imao dozvulu za posedovanje i drzanje tog pistolja,ko ima pravo da u hotelu nosi pistolj i gde treba da se nalazi taj pistolj ako nema lica sa papirima za nosenje oruzja.

Draganche

pre 7 godina

Da nisi ti taj pomagač, kada tako pricas, da ne kazem, lupetas. Videcu da i tebe pronadju i provere DNK.

Milorado

pre 7 godina

Čekajte, zastanite kod ovog komentara, da li je moguće u Srbiji ovako nešto kao što piše u ovom komentaru, citiram : "a uskoro ce da se potplati da i ovaj u komi umre" . Ako se ovako nešto piše znači da se u Srbiji dešavaju ovakve stvari. Ko bi mogao biti podplaćen da ovaj čovek koji je u komi i umre u zdravstvenoj ustanovi , ko bi tako nešto u zdrastvu mogao da uradi , da li je moguće da je tako nešto moguće u našem zdrvastvu . Da li se komentarom u vezi podplaćivanja mislilo na zdravstvene radnike ili na nekoga van njega. Verovatno se imaju neka iskustva te da je tako nešto možda nekome već urađeno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17