• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2016

11:37

TREĆA ŽRTVA UDESA KOD NIŠA! JEDNO DETE PREMINULO, jedno povređeno našli tek tokom jutra!

Vesti

TREĆA ŽRTVA UDESA KOD NIŠA! JEDNO DETE PREMINULO, jedno povređeno našli tek tokom jutra!

Podeli vest

Jedno dete povređeno tokom noći u teškom udesu na autoputu kod Niša, umrlo je u Kliničko-bolničkom centru u Nišu

    

Kako je rečeno, u toku prepodneva u Klinički centar dopremljeno je još jedno dete koje je povređeno u nesreći, a koje u prvi mah nije pronađeno zbog mraka.

Do nesreće je došlo rano jutros na autoputu Niš-Beograd kada se prevrnulo vozilo u kojem su se prevozili ilegalni migranti. Vozač je pobegao sa lica mesta.

Na mestu nesreće poginula su dva migranta, a desetoro ih je povređeno, među kojima je bilo i petoro dece. 

Ukupno je bilo čak 12 migranata u tom automobilu, a povređeni su prebačeni u Urgentni centar u Nišu. Kako su rekli lekari, primljeni ljudi imaju teške povrede, a jednom čoveku su amputirane obe noge. 

Vozač je posle nesreće, prema navodima svedoka, pobegao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija