• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Matijašević

02.01.2017

23:02

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA ZA INFORMER: Jelenu je ubio MANIJAK, osudite ga na 40 godina!

Vesti

ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA ZA INFORMER: Jelenu je ubio MANIJAK, osudite ga na 40 godina!

Podeli vest

Siguran sam da je ubica moje supruge neki nepoznati psihopata, neko ko je slobodan, opasan i može opet da ubije. Kada uhvate zločinca, tražiću da dobije 40 godina zatvora. Meni i Jani je teško za praznike bez Jelene, ali osećam da je njen duh tu

Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, uveren je da je njegovu suprugu ubio neki nepoznati psihopata kog nikada u životu nije video!

Tačno devet meseci posle zločina koji je najviše šokirao Srbiju u 2016, Zoran je uveren da će Jelenin ubica uskoro biti uhvaćen i najavljuje da će za njega tražiti najtežu moguću kaznu. U novogodišnjoj ispovesti za Informer Marjanović kaže i da je njemu i ćerkici Jani veoma teško što prvi put slave praznike bez Jelene, ali da oseća da je njen duh tu sa njima.

Ponoviće zločin

Prema Zoranovim rečima, Jelenin ubica je veoma opasan čovek, koji je slobodan i spreman da ponovo ubije.

- U jedno sam siguran, a to je da čoveka koji mi je ubio suprugu ne poznajem. To je uradio neki psihopata, neko veoma opasan, ko slobodno šeta i možda smišlja novi zločin. Ipak, osećam da će se slučaj ubrzo rešiti, a tada ćemo pričati o svemu.


Odbacio sam lažne prijatelje

Suprug pokojne pevačice "Granda" kaže za Informer da su uz njega samo pravi prijatelji vredni pomena.
- Kada čoveku loše krene, okolina pokaže svoje pravo lice. Tako je bilo i u mom slučaju. Otpali su svi oni kojima nije mesto pored mene i moje porodice, koji nisu bili uz nas kada su nam bili potrebni, a prema kojima sam bio širokog srca - naglašava Marjanović.

Živim za dan da vidim od čije je ruke tako jezivo stradala moja Jeca i ko nam je živote u crno zavio. Taj ko je takvo zverstvo počinio mora da dobije maksimalnu kaznu, da više nikada ne šeta ulicama. Sve dok je ubica na slobodi, pitanje je dana kada će još neku porodicu zaviti u crno - upozorava Zoran.

Informer

Na pitanje kako će provesti predstojeće praznike, po prvi put bez svoje supruge, Zoran tužnim glasom odgovara:
- Jelena je moje voljeno stvorenje, bila je to i ostala i njoj pripada prvo mesto u mom srcu. I dalje osećam njenu prisutnost i jako mi je teško bez nje.

Pogotovo sada u vreme praznika, Nove godine i Božića, kada krenu sećanja na toplu porodičnu atmosferu, zabavu, šalu, pesmu... Mnogo će biti teško narednih dana, ali moram da izdržim zbog naše ćerke.

Živim za dan da vidim od čije je ruke tako jezivo stradala moja Jeca
Zoran Marjanović

- Kada se doživi ovakav porodični brodolom spasava se ono što vam je najvažnije.

Zato smo svi u kući maksimalno posvećeni Jani. Trudimo se da joj svaki dan prođe što lepše, jer joj nedostaju majčinska pažnja i ljubav. Ide redovno u vrtić, vodim je u bioskop, dečje igraonice, šetamo gradom... Postala je aktivna, komunicira, druži se s vršnjacima i, što je najbitnije, prebrodila je patnju i ne povlači se u sebe - priča Jelenin suprug.

Novak Đurović

Novogodišnje želje

Zoran nam otkriva i šta je Jana poželela od Deda Mraza za Novu godinu.

- Napisala je poduže pismo Deda Mrazu sa mnogo želja. Tu su uglavnom lutke, igračke, društvene igre... Već je počela da dobija poklone i slaže ih ispod jelke.

Pre neki dan mi je čak i rekla: "Tata, ako taj Deda Mraz ne donese sve što sam tražila, ne mora ni da dolazi, idemo ti i ja u tržni centar da sve to kupimo sami" - kroz osmeh završava svoju ispovest Zoran Marjanović.


 

facebook

Zločin godine

* Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila( pre 272 dana) dok je trčala na nasipu u Borči. Njen telo pronađeno je dan kasnije u kanalu, smrskane glave
 

* Posle devet meseci istrage nijedna osoba nije osumnjičena za zločin. U medijima se nezvanično spekulisalo da bi ubica mogao da bude neko od članova porodice, osoba sa estrade, nepoznati manijak, neko od stanovnika Borče...
 

* Direktor srpske policije Vladimir Rebić otkrio je da zna ko je ubio Jelenu, da za to postoje čvrsti dokazi, ali da će ubica biti uhapšen tek kada dokazi postanu neoborivi.

 

DA SE SRCE SLEDI! Ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović ima samo jednu želju: DEDA MRAZE, VRATI MI MAMU!

ZORAN MARJANOVIĆ POSLE IZJAVE DIREKTORA POLICIJE DA ZNA KO JE UBIO JELENU: Nikad nisam gubio nadu da će UBICA MOJE JECE BITI OTKRIVEN!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sta ih je sve snaslo tuzno

pre 7 godina

Njemu zivot upropascen, a detencetu ukradeno detinjstvo, odrastanje bez majke i strah od zivota ...

GLUMICA

pre 7 godina

kako je mogao da je tako mucki UBIJA na 300metara od tebe a da ti nisi nista cuo a i kada si posao da je trazis nisi naisao na trenerku ,patiku,telefon koji su bili skoro na stazi...PRICA O TRCANJU TI JE SUPLJA I NEDOSLEDNA....smisli bolju. I da znas necemo dozvoliti KANTRIMEN 2...da drugi za pare rodija umesto tebe

MM

pre 7 godina

Upravo to govorim svaki put, kako je moguće da on i svi koji su je tražili dok je još bio dan, pa i uveče, nisu videli makar njenu trenerku! Svima je jasno da nije ubijena tu, džaba objave u novinama da je kao to mesto zločina jer ima prskanja kapljica krvi na lišću... Bačena je tu tačno gde postoji prilaz sa glavnog puta preko njiva ka tom kanalu!

nada

pre 7 godina

Pa dobro pomozite tom "JADNOM" coveku da se ubica stavi iza resetaka i da se agonija zavrsi !!!!!!!! Dosta je vise njegovih intervjua kada se sve zna jer je nemoguce da mu zena strada na 300-400 metara od njega a da ON nije bas nista cuo i video !!!!!!!!!!!!!!!

nati

pre 7 godina

A izbrisane poruke iz oba telefona,prijava policiji za njen nestanak, tek kad je sve bilo gotovo i tragovi sklonjeni,ogrebotine po rukama Jeleninog muza,kapa koju je dala cerki pre nego je krenula na trcanje a koja je nadjena pored njenog lesa,zar stvarno mislite da cemo poverovati da je to delo slucajnog prolaznika-manijaka.Muz je citavo vreme stvarao insinuaciju da zna ko je ubica ali se plasi da kaze,sto je moglo i da se vidi po njegivim izjavama.Vi iz policiji krijete ubicu i to svi vide,to je i razlog zbog cega jos niste objavili njegovo ime,ali zapamtite da su pred licem pravde svi jednaki,nema izuzetaka i nedodirljivih, ako je ovo pravna drzava,ako je Srbija banana drzava onda ce ubica biti sakriven sa najvece instance pa ce to narodu biti jasno kao dan.Istina se ne moze sakriti,ona ispliva na povrsinu kad tad.\n

Dusan

pre 7 godina

Otisla na trcanje danas,a tek sutra si video da se nije vratila sa trcanja.A ni, telefonom te nije obavestila da ce da trci celu noc.Kazes ubici treba odrezati maksimalnu 40g. To znaci tatku 40 i mami isto toliko.Da si sudija dobro bi ih kaznijo,svaka cast.Koji su tvoji plitki manevri,strava jedna.

CICKA

pre 7 godina

Сви који су на било који начин угрожени а којима полиција још не може да буде од помоћи треба макар да пишу дневнике да једног дана не дај Боже олакшају полицији посао , ту да записују сваку ствар све што примете , сваку сумњу , сваку реч у коју посумњају па још и за сваки случај на два места да га похрањују а нарочити да напишу у случају смрти токсиколошки налаз обавезан поред свих осталих , ето да је Јелена и отишла до полиције и да им је показала поруку ништа полиција тада не би могла да уради , али да је написала шта јој се дешава, ко јој је шта рекао, како, ако иде код лекара шта је тамо доживела, шта је осетила да јој неко можда нешто ради , или рецимо она на местима где је певала, са ким је била , ко ју је мрко погледао, ко јој је шта рекао, имали би све на тацни лако би тада извукли закључке

Saradžogla

pre 5 godina

Да имају доказа да је Зоран убица био би одкада осуђен и утамничен.После бројних испитивања и намештања да је Зоран убица одавно би признао.Обично због гриже савести убице признају.Према томе то што он робија нека је на души онога ко је издао наредбу за утамничење.Када Зоран буде пуштен због недостатка доказа ми од пореза ћемо да му платимо оштету а наредбодавац неће чак ни да осећа грижу савести.Чак ће бити унапређен?СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija