• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.01.2017

10:01

NARKO-STARLETA NAGRABUSILA: Zatvorenice pretukle Ninu Prlju u Centralnom zatvoru!

Vesti

NARKO-STARLETA NAGRABUSILA: Zatvorenice pretukle Ninu Prlju u Centralnom zatvoru!

Podeli vest

Beogradska starleta Nina Prlja (24), uhapšena zbog šverca kokaina u Dubai, nedavno je pretučena u centralnom zatvoru

Do sukoba između Prlje i nekoliko pritvorenica došlo je nakon niza svađa koje su prethodile sukobu. Do konačnog okršaja je došlo kada se Nina unela u lice jednoj zatvorenici, nakon čega su krenule da se čupaju i biju.

- Nina se, otkako je od sredine decembra u Okružnom zatvoru u Beogradu u pritvoru, navodno, prema ostalim ženama ponaša kao da je ona najbitnija i da je jedna od glavnih devojaka. Zbog toga jednu grupu njih užasno nervira prilikom šetnji i obroka kada se susreću - kaže izvor.

Kobnog dana pokušala je da se razjasni sa izvesnom pritvorenicom koja je u CZ zbog teške krađe.

 

 

#jebalameljuljaska

Фотографија корисника Nina Prlja (@ninaprlja) дана 9. Јан 2015. у 3:06 PST

 

- Dok su bile na obroku, Nina joj je prišla, unela joj se u facu i upitala je šta ona ima protiv nje, pošto je navodno nekoliko dana ogovoara po zatvoru. Nina je krenula da joj lupi šamar, nakon čega je nekoliko devojaka nasrnulo na nju i krenulo da je udara. Odmah su reagovali i stražari i razdvojili devojke - otkriva izvor.

Podsetimo, Prlja je uhapšena 16. decembra kao deo grupe beogradskih mula zbog krijumčarenja kokaina u Dubai. Tako je ona, recimo, o čemu svedoče njeni profili na društvenim mrežama, vodila aktivan i uzbudljiv život, sa čestim putovanjima u Dubai, gde je posećivala luksuzne hotele, modne revije i otmene žurke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pettar

pre 7 godina

kada bi se postavile kamere u taj deo zatvora i pustili na TV sta se dešava, sve to bi bilo igračka u osnosu na one gadosti koje se mogu videti u našim rijalilitima za koje još nisam shvatio, koji profil ljudi gleda tu primitivnu komunikaciju i ponašanje tih osoba za koje se slobodno može reći da su imale neki problem u razvoju i da sve za neku vrstu lečenja a ne da se prikazuju na nacionalnoj televiziji. Intersesantno je znati ko je tako nešto nešto odobrio, ko je osmislio i uredio i da li je sa njima sve u redu...

Aleks

pre 7 godina

Nije bre! Usne su joj odavno otečene, nije od batina nego od 3 litre botoksa!!!

sava

pre 7 godina

ova i dalje na naslovnim stranama??? Dajte mi budak da pucam u kantu za otpatke...

zemunac

pre 7 godina

Дали је нормално да деца плаћају ужину у школи, а криминалци једу џабе по затворима. иде нам тако добро да боли глава.

milan

pre 7 godina

Pod hitno je prebaciti u muski deo zatvora da je zastite kriminalci iz tog dela zatvora.

CICKA

pre 7 godina

Зашто се дозвољава у Затвору овако нешто , таман и да је најгори криминалац на одслужењу затворске казне ко себи даје за право да се иживљава над било ким а поготову неко ко је из сличних разлога на истом месту , значи да стражари не раде свој посао. Таквој смени у којој се инцидент догодио одмах треба одузети од плате .

Sonja Savić

pre 5 godina

Plastićna Prlja se prostituirala po Emiratima, BG i Srbiji, CG, Hrvatski, to zna celi BG i regija. IQ joj sobne temperature, zato je i sa debelim anaboličarem Vuletičem. Ovaj se želi skrasit na svaki način u BG, stan, klopa i izlasci kod Prlje, usput diluje, krade, itd, itd. Neće moći klošaru, Prlja traži nekog ko ima a ne kome da ona daje jer nema, nit je sposobna da zaradi.

Sonja

pre 5 godina

Auuuuu koliko je ružna ova plastićarka Prlja. Maknite je, molim vas, plaši nama decu. Pa ove sa babom Zoricom se "peglale" za sitno po Hrvatskoj i CG obali. Dokle više, Prlja laže jer ima 29 a baba Zorka 36 godina.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17