• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

09.01.2017

09:36

PREDOSETILA SVOJU SMRT! Zoran Marjanović otkrio šta mu je JELENA REKLA POSLEDNJE ZAJEDNIČKE VEČERI!

Vesti

PREDOSETILA SVOJU SMRT! Zoran Marjanović otkrio šta mu je JELENA REKLA POSLEDNJE ZAJEDNIČKE VEČERI!

Podeli vest

Da je smrt zakucala na vrata porodice Marjanović, sada već pokojna Jelena Marjanović (33) znala je noć uoči svirepog ubistva

 

Nema obdukcioni nalaz

- Nisam još dobio obdukcioni nalaz i ne znam ni čime je ni kako ubijena Jelena. Ne znam zbog čega mi ga još nisu poslali. Samo se molim bogu da ubicu što pre uhapse i nikada ne puste iz zatvora - kaže Zoran Marjanović.

Tog 2. aprila prošle godine, nekoliko minuta nakon ponoći, bila je u studiju i snimala pesmu sa suprugom Zoranom Marjanovićem kada je čula sovu, koja se oglasila sa krova.

- Moja Jelena je uvežbavala taktove, a spolja se čula neka ptica. Ona mi je rekla da je to sova. Ispuštala je zvuke nalik kuknjavi. Želeo sam više od svega na svetu da je oteram. Međutim, Jelena mi je rekla: "Nemoj je dirati, ako je oteraš, teraće nas maler" - počinje priču Zoran dok pali cigaretu i pogledom traži pepeljaru.

Poslušao je svoju dragu i bez pogovora nastavio da radi sa njom na novom hitu.

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Dok je pričala o običajima, rekla mi je da se plaši da će njema majka umreti, s obzirom na to da je teško bolesna. Ćutao sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - objašnjava Zoran.

Nisam završio Jeleninu pesmu

- Pesmu koju je Jelena otpevala noć uoči ubistva nisam još završio. Ne znam ni kada ću. Imam želju, ali nemam snage. Sve ovo za mene je mnogo potresno, nemam više ni reči - tvrdi Zoran.

Kako sam kaže, ni slutio nije da će sova predskazati smrt njegove žene. Ni on ništa nije osetio, niti je na Jeleni video promene.

- Insistirala je da trči tog dana. Kada zbog gužve nije mogla da trči svojom stazom pored Labudovog jezera, onda je donela odluku da idemo na nasip. Ona je vozila do tamo, a ja sam držao ćerku u naručju. Ostavila nas je da se igramo i otišla da trči. Po dogovoru, došli smo do druge rampe. Nije je bilo, zvao sam je telefonom, nije se javljala. Odmah sam pozvao policiju. Mislio sam da je oteta. Ljudima svašta prolazi kroz glavu. Misle da imamo para zbog studija i da ću ako je otmu platiti otkup - nastavlja Zoran i dodaje da je ubrzo došlo nekoliko patrola. Tražili su je svi živi. Čak su angažovani i psi. Nje nije bilo. Ni devet meseci kasnije, Zoran ne zna kako Jelena nije nađena tog dana, već sledećeg.

Nakon tragedije koja ga je zadesila želi da mu ćerka bude zdrava i da, ako je moguće, što lakše podnese gubitak majke, a on će poslednji atom snage dati da joj izmami osmeh.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
livia

pre 7 godina

Dosadan si! I ostavi jadnu zenu da pociva u miru vecnom!

Stole

pre 7 godina

A sta, ako je SOVA videla kroz prozor kako prebijas "voljenu" zenu, pa je od straha zakrektala?....21 vek odavno je poceo, samo gatare veruju u te gluposti!....Ako je Jelena predvidela svoju smrt, to mora da si TI I TVOJE PONASANJE PREMA NJOJ PODPOMOGLI.....STRAH....

Kika

pre 7 godina

Koliko cete nam jos ispirati mozak ovim slucajem? Pustite zenu da počiva u miru.

konesava

pre 7 godina

Koliko vidim prestali ste da pljujete po porodici.

nada

pre 7 godina

Dokle ce ovaj ici sa lazima ??????????? Pozvao odmah policiju? Nije istina vec je pozvao prijatelja i navodno je trazio sa ocem i bratom ( tako je sam izjavio ).Tek uvece je prijavio slucaj a sebi ostavio vreme da ukloni tragove. Neznam sta je njemu vaznije - da se eksponira u javnosti ili pronalazak ubice ? Ali ce istina o njemu izaci kad-tad na svetlost dana jer svemu dodje kraj !!!!!!!!!!!!

nati

pre 7 godina

Ovom je izgleda najbitnije da se i dalje reklamira u medijima,sta ce biti kad se ubica otkrije i kad ga svi zaborave.A policija pod hitno da otkrije ime te  poznate osobe koju stiti od prvog dana i ako je zverski ubio zenu.Ovo je vec postala velika sramota i za policiju i za sudstvo i ocigledno je da se pravda primenjuje selektivno,u drzavi nisu svi isti,ima zasticenih koji mogu da ubijaju a da za to ne odgovaraju.E ovog puta to nece moci.\n

Radivije

pre 7 godina

Kakav je to muzički studio u kome se može čuti sova od spolja?n

SVOJA

pre 7 godina

ŠTA CE JOŠ IZMISLITI DA BI SE NAŠAO U NOVINAMA ?????

BULJINA

pre 7 godina

Kizo nesvesno ti kljuca savest. Sada ti nama objasni Labudovo jezero i još par detalja koja sad izviru. Kako to da si zaboravio da kazes za paralelnu vezu?

Lazni bot

pre 7 godina

Krenula nova tura razvlacenja kad ce ubica biti uhvacen,kad bi nekako povezali sa Jeremicem i Jankovicem bio bi to het-trik.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Да ли неспособна београдска полиција - још "расветљава" овај случај, ил* су га "замрзли" у овом несрећном времену... Где шефови Одсека и Начелници, имају: " Два петка" у служби, па мисле да су са погодном партијском књижицом стекли аутоматски, врло добре квалификације" за ... - "црначки"рад у ... - криминалитету...?!

pele

pre 7 godina

Zoran je ubica jelenin,ubio je kuci i dovezao sa nasip i bacio ..jelenu je smestio u kola u sedeci polozaj i dovezao sa cerkom  ...hapsitega odmah.\n

valjda je kraj na vidiku

pre 7 godina

Teoriju smo savladali , a sada je na redu valjda praksa i hapsenje PRAVOG ubice / ko god da je /...

miroljub

pre 7 godina

Daj prestanitre vi više a tim marjonovićima. idete mi na ......

Lala iz Banata

pre 7 godina

Може ли неспособна полиција, којом данас руководе они са " 2 Петка" стажа ....- да расветли овај случај....Или, опет као у случају са "Гардистима" на Топчидеру, да идемо у Висбаден, да нам Немци расветљавају криминалне случајеве ....?

somi zajecar

pre 7 godina

Dosta vise da pisete o ovim glupostima, sta je nekoga briga ko sta radi i ko je koga ubio, to neka policija istrazuje, pa nije valjda samo ova pevacica ubijena, da bi se o njoj ovoliko pisalo. Ima u srbiji i vaznijih dogadjaja a ne samo pisati o ovoj kafanskoj pevacici.2/3 Srba nema sta da jede i zivi na ivici socijalne bede a vi samo o pevacici to je bezobrazluk.

Andja

pre 7 godina

Ne pisu oni o pevacici , oni pisu o ubistvu jedne mlade zene ,majke 5- eg deteta . a to je vec velika razlika zar ne ?

Hrid

pre 7 godina

Nisam dugo kom.pozdr.sve ljude ovdje koji pisu i koji zele da se ovaj zlocin razrjesi. Ono sto mislim od samog pocetka nazalost sigurno ce biti istina.Ali onih 5 posto me kopa...Samo da uhapse pravog ubicu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17