• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.01.2017

23:51

SKANDAL, NAJBOGATIJI ALBANAC NAMERIO DA KUPI FRANCUZE: Pacoli ODREŠIO KESU da plati slobodu za Haradinaja

Vesti

SKANDAL, NAJBOGATIJI ALBANAC NAMERIO DA KUPI FRANCUZE: Pacoli ODREŠIO KESU da plati slobodu za Haradinaja

Podeli vest

Kosovski biznismen i bivši predsednik Bedžet Pacoli ne štedi novac da izdejstvuje oslobađanje Ramuša Haradinaja

Pacoli, koji u javnosti figurira kao najbogatiji Albanac, svoje bogatstvo stavio je u funkciju Haradinajeve slobode, navodi list i precizira da "bivši predsednik kosovskih Albanaca plaća pre svega lobističke grupe, koje bi trebalo da pritisnu francuske političare, ali i da pokrenu medijsku kampanju u Haradinajevu korist".

Haradinajevo hapšenje, navodi list, uznemirilo je Pacolija koji je, dva dana po njegovom hapšenju, na svojoj zvaničnoj fejsbuk strani objavio "da podržava miran protest građana Kosova protiv hapšenja bivšeg kosovskog premijera po srpskoj poternici".

Pacoli se istog dana oglasio još dva puta: jednom da bi ponovo pružio podršku porodici Haradinaj, a drugi put da bi javnosti predočio zaključke sa sastanka koje je imao sa predsednikom parlamenta Albanije Iljirom Metom i tom prilikom naveo da je ubeđen da "Francuska radi na oslobađanju Ramuša".

Pacoli je ocenio razočaravajućim da "kosovski parlament nije izglasao rezoluciju o Ramušu Haradinaju. Svi razgovori i obećanja na kraju su propali. Ovo je realna situacija", rekao je Pacoli, prenosi "Blic".

MINISTARSTVO PRAVDE: Šaljemo Francuzima NOVE DOKAZE o zločinima Ramuša Haradinaja!

Haradinaj je prošle srede lišen slobode na aerodromu u Bazel-Miluz na francuskoj strani, na osnovu poternice koju je Srbja za njim raspisala 2004. godine i nalazi se u pritvoru.

Srbija ga traži zbog sumnje da je počinio zločine na Kosovu i Metohiji 1998. i 1999. godine koji nisu bili obuhvaćeni optužnicom Haškog tribunala po kojoj je pravosnažno oslobođen.

U pitanju su ratni zločini protiv civilnog stanovništva u zoni odgovornosti Dukađini 1998. i 1999. godine.

TOMA FILA OBJASNIO: Srbija traži izručenje Haradinaja za dela koja nisu obuhvaćena Haškom optužnicom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Željko

pre 7 godina

САД СЕ ДРАЖИН БАРЈАК ВИЈЕ НЕЋЕ БИТИ АЛБАНИЈЕ,БИЋЕ ОПЕТ РАВНА ГОРА НА ТРИ ЈУЖНА СРБСКА МОРА!!!n

vlada

pre 7 godina

Dobro je Vučić rekao - da li se pravda "kupuje", da li se ZLOČIN kupuje, i vi nam dodjite sa zahtevom otvaranja "poglavlja", o tobože pravima, korupciji, zloupotrebi .... o nažalost sramoti, koju ni u svojoj zemlji niste rešili! Sad će ovaj "kremanjonac" da od ukradenih para /njegovog bogatstva/ kupuje slobodu zločinca! Strašno, a i nije - to je KAPITALIZAM, samo interes, samo profit, samo novac, samo zločin ....čovek ne postoji!

pexa

pre 7 godina

Od svih zemalja nama susedi bas hrvati i albanci... :((

BorisDe

pre 7 godina

Nece mu pomoci sve pare ovog sveta, red bi bio da se ova uck albanska stoka terorista i njihova trgovina ljudskim organima kazni. \n

Zorica Avramovic

pre 7 godina

Pare, pare, samo pare su za taj prokleti zapad vazne! Zbog tih, nazovi vrednosti, kojima se nabedjene demokrate ponose, i sve nas teraju kao ovce u tor, kako bi smo svi bili isti, kao klonirani + taj zapad mi se gadi. Ukoliko Fransuska ne isporuci pomenutog krvnika R. H,onda pregovori sa EU nemaju bas nikakvog smisla. Da dozvolimo nas do te mere ponize, pa da im da sluzimo kao otirac, zvanicna dvorska luda EU =to nikako ne bi smo smeli sebi da dozvolimo. Sve za obraz, obraz ni za sta!

jovan

pre 7 godina

pa nista cudno,bilo bi cudno da je nas neki tajkun odresio kesu za nekog u hagu\n

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

SKANDAL !!! pitam vas zasto je skandal ,kad je covek samo branio svoj narod od zlocinacke Srpske vojske i policije. On je nash Heroj i naravno ga podrzavamo svim mogucim sredstvima.

Jana

pre 7 godina

Bilo bi interesantno da objavite biografiju Behgjet Pacollija. Interesantno je da je bio jako dobar prijatelj sa Jeljcinom što govori puno toga. U Jeljcinovo vreme je radio i gradio po Rusiji (državne objekte..), pitam se da li radi i od kako je Putin na vlasti (kako da ne)? Suvlasnik je OMV-a, tako da bi bilo lepo da svi srbi to znaju i izbegavaju te pumpe, jer tako direktno mi njih finansiramo.. Takodje je jako dobar sa bivsim američkim predsednikom Billom Clintonom, Tonijem Blairom i Margaret Thatcher. Ali svi njegovi veliki prijatelji više nisu toliko uticajni. Ima toga još puno, zato kažem da bi bilo lepo pored svih ratnih zločina objaviti i celu njegovu biografiju. Za kraj od mene, sada je milijarder, a potiče iz sela Mirevci na Kosovu, gde nije bilo ni vode ni struje.. n

Jos

pre 7 godina

Jos gradi, jer si cula ko je gradio new Astana :) ? Ako ne evo ja cu da ti kazem , Pacoli !

Zivko

pre 7 godina

Braco Srbi,kupujte gorivo na OMV pumpama. Pomognite siptarsku iredentu.

dragan

pre 7 godina

zabraniti mu poslovanje u srbiji i to odmah i on je ratni zlocinac kao i hatadinaj\n

saradina

pre 7 godina

I šta je ovde skandal ? Pa Albanci tako "posluju" oduvek. Da li nama neko brani da radimo to isto - ne. Čuj skandal.

Marcco

pre 7 godina

Pa nije Francuska Amrika pa da se lobiranjem nešto postiže. U Evropi pa i u Francuskoj, lobiranje je još uvek podmićivanje.

unutrasnjost

pre 7 godina

Koga ce bre Srbi da uhapse. Vidite da se ceo svet igra sa nama i cisto sumnjam da ce biti izrucen pa tek osudjen. Izbija haos odmah neki. Ajde da vidimo. Slabi smo mi jos.

buda

pre 7 godina

Ovo je strasno...PAre od ljudskih organa i droge.Da li ovaj svijet zasluzuje da postoji?

Čiča Avalski

pre 7 godina

Ništa čudno, i kod njih biznis i politika idu zajedno.

jaa

pre 7 godina

Koji smo mi srbi jadnici,ovako ljudi rade za svoje gradjane ,a ne mi koji smo sve nase izrucili i slavili,,,a oni svog ratnog zlocinca gledaju da oslobode na svaki nacin..

Sloboda za Srbiju

pre 7 godina

Vlasnik 50 procenata pumpe OMV Srbija. Švaler karle Del Ponte i Jeljcinove ćerke.

Vasa

pre 7 godina

Ovaj Pacoli je velikoi Dacicev prijatelji daje mu kofere za razne usluge

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija