• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

12.01.2017

11:22

PEDOFILU IZ GADŽINOG HANA 7 GODINA ROBIJE! Obljubio devojčicu (12) UZ ODOBRENJE NJENIH RODITELJA!

Vesti

PEDOFILU IZ GADŽINOG HANA 7 GODINA ROBIJE! Obljubio devojčicu (12) UZ ODOBRENJE NJENIH RODITELJA!

Podeli vest

Srđan Dinić (52) osuđen jer je u najmanje dva navrata obljubio devojčicu iz komšiluka u nameri da joj napravi dete. Njeni roditelji čak i ohrabrivali pedofila da se oženi njom

UŽAS
Svojim polnim organom je prodro u njen, ali ga je ona odgurnula jer ju je mnogo zabolelo
Deo iz prijave protiv Dinića

Srđan Dinić (52) iz okoline Gadžinog Hana osuđen je prekjuče nepravosnažno na sedam godina zatvora jer je u nekoliko navrata tokom 2015. obljubio 12-godišnju devojčicu iz komšiluka u nameri da joj napravi dete! Da sve bude još strašnije, roditelji devojčice su još i ohrabrivali pedofila da im obljubi ćerku kako bi se ona posle udala za njega!

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka pred niškim Višim sudom, Dinić je u oktobra 2015. u svojoj kući devojčicu dodirivao po genitalijama, a zatim joj predložio "da prave bebu".

- Svojim polnim organom je prodro u njen, ali ga je ona odgurnula jer ju je mnogo zabolelo - navodi se u prijavi podnetoj protiv Dinića.

Odgovaraće i porodica devojčice

Roditelji devojčice će odgovarati za zlostavljanje i zanemarivanje deteta jer ga nisu zaštitili od pedofila. U Centru za socijalni rad u Gadžinom Hanu potvrdili su da su preduzeli mere koje zakon predviđa u ovim slučajevima, ali nisu želeli da iznose detalje u cilju zaštite interesa maloletnice.

Nakon mesec dana, kada je ona došla kod njega nakon bekstva iz hraniteljske porodice, gde je u međuvremenu smeštena, pedofil je ponovo sa njom imao seks.

- On je, naime, od samog početka koristio loše materijalne prilike njene porodice, pa je pozivao devojčicu da dolazi kod njega, što je ona rado činila. Po svemu sudeći, postojala je prećutna saglasnost njenih roditelja da ona s njim zasnuje vanbračnu zajednicu. Međutim, s obzirom na to da je Centar za socijalni rad uočio da u toj porodici postoji zanemarivanje dece, maloletnica je izmeštena u hraniteljsku porodicu. I nakon toga Srđan je nastavio da kontaktira sa devojčicom. Ubedio ju je da pobegne od hranitelja i da mu se vrati - objasnio je naš sagovornik iz istrage.

Tokom sudskog postupka, Dinić je negirao da je sa devojčicom imao seks. Priznao je da joj je dozvoljavao da živi u njegovoj kući, ali je isticao da je to činio iz dobre namere, jer je želeo da joj olakša život, s obzirom na to da je njena porodica siromašna.

Na drugoj strani, medicinsko veštačenje nedvosmisleno je pokazalo da je devojčica imala seksualne odnose, a iskazima svedoka potkrepljeni su navodi optužbe da ju je Dinić obljubio.

Sud je odlučio da Diniću izrekne strogu kaznu s obzirom na to da je u pitanju produženo krivično delo, te da je između njega i njegove žrtve velika razlika u godinama, što je uzeto kao otežavajuća okolnost. Više javno tužilaštvo je tražilo da se Dinić osudi na devet godina, pa se očekuje da će na prvostepenu presudu izjaviti žalbu. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radivoje

pre 7 godina

Ova država polako ali sigurno legalizuje sve nastrane radnje.nNajpre su dozvolili homoseksualcima da paradiraju i da se venčavaju. Sledeće što će im dozvoliti je da usvajaju decu.nPedofilima daju blage kazne za nedela koja čine i upropašćene živote dece. Verovatno će i njihova "prava" ispoštovati uskoro a protiv naroda koji se buni izvode 5.000 policajaca.nZelim da napustim ovu zemlju.n

Voja

pre 7 godina

žalosno je što se kod nas Sud zove sud kad sve čine umesto da zaštite Državu i nepravdu , samo misle da sebi i advokatima obezbede što veće pare.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17