• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

13.01.2017

10:08

RASPISANA POTERNICA! NESTALA MAJKA dečaka koji je ZAPALIO STARCA u Novom Sadu!

Vesti

RASPISANA POTERNICA! NESTALA MAJKA dečaka koji je ZAPALIO STARCA u Novom Sadu!

Podeli vest

D.J. majka problematičnog tinejdžera S.N. (12) koji je 14. decembra prošle godine spalio beskućnika Dragutina Todorčevića u Novom Sadu je nestala

Tužilaštvo je podnelo krivičnu prijavu protiv nje zbog sumnje da je počinila krivično delo zapuštanja sina. Ukoliko se dokaže da je kriva, preti joj zatvor od jedne do tri godine. Međutim, nadležni ne mogu da je lociraju.

- Svaki poziv za njeno saslušanje vratio se s obaveštenjem da nije mogao biti uručen jer se osumnjičena ne nalazi na prijavljenoj adresi i zato smo potražnom odeljenju Policijske uprave Novi Sad naložili potragu za osumnjičenom - saopšteno je u tužilaštvu.

Osumnjičena je poslednji put viđena nedelju dana posle incidentna u Centru za socijalni rad je sa sa S.N. bila na razgovoru nakon što je izašla iz bolnice posle infarkta koji je navodno doživela nakon što je saznala šta je uradio njen sin.

Podsetimo, S.N. je sa dva druga koji imaju trinaest godina prošle godine iz čiste obesti zapalio beskućnika koji je spavao iza lokalne prodavnice u Novom Sadu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroljub

pre 7 godina

Ama pitanje je nemogu ili nece da je nadju. Ja sam pre dve godine podneo krivicnu orijavu za prevaru. Osumnjiceni se slobodno seta po N S a policija ga bajagi nemoze da pronadje. Sve je to organizovani kriminal a drzava nema sbage ili opet nece da stane zmiji za vrat u svojim redovima a onda i kriminalcima. Jako sam ljut na nasu drzavu.

zima

pre 7 godina

Sta je tim vlastima sto donose zakone jeli se oni drogiraju,prvo zastitili djecu da roditelji ne smiju da ih izudaraju(vaspitaju)odma kazu nasilje u porodici uzmu djecu a roditelje po novcaniku I u zatvor.Kada su djeca uzela maha sada krivi roditelji treba ih opet u zatvor,ako nadu tu zenu mrtvu reci ce udarijo ju infrakt a nece rec da je izvrsila samoubistvo radi zakonodavaca.Zakonodavci otreznite se ne mucite svoj narod,samo se prica o beloj kugi sada ima I crna kuga neprijatelj iznutra neprijatelj svana.Molim vas objavite ovaj komentar jer moze se ovo desiti I vama,a mozda neko procita od zakonodavaca,mozda oni nemaju djecu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija