• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

18.01.2017

09:38

MORA DA ODGOVARA ZA MASAKR! Počinje suđenje petostrukom ubici iz Žitišta!

Vesti

MORA DA ODGOVARA ZA MASAKR! Počinje suđenje petostrukom ubici iz Žitišta!

Podeli vest

Pred Višim sudom u Zrenjaninu danas će početi suđenje Siniši Zlatiću (38), optuženom da je prošle godine u Žitištu ubio pet i ranio 22 osobe

Zlatić je optužen da je 2. jula 2016. godine u letnjoj bašti kafea "Late Makijato" iz automatske puške ispalio 26 metaka i ubio Dijanu Zlatić, Stevana Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca.

Pored optužbe za teško ubistvo, Zlatić će odgovarati i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i eksplozivnih naprava jer je na tavanu svoje kuće u Žitištu krio automatsku i poluautomatsku pušku, kao i više komada municije različiog kalibra.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 7 godina

Samo zato sto te je zena napustila, napravio si masakar na neduznim ljudima....e jadnice, jadni, da si nesto vredeo, nebi ona otisla od tebe! Covece, zar si mislio da ces celog zivota na zeni trenirati STROGOCU?

skorpion

pre 7 godina

Ne razumem cemu sudjenje doticnom gospodinu .Pa zar nije ocigledno da treba da dobije dozivotnu za toliko ubijenih .cemu samo gubljenje vremena oko bezvrednih licnosti i psihopata.

Rade

pre 7 godina

Ako ovaj ne dobije maksimalnu kaznu onda je sudstvo u problemu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija