• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

21.01.2017

23:47

POTRESNA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Ćerkici Jani morao sam da priznam da joj je MAMA JELENA MRTVA!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST ZORANA MARJANOVIĆA: Ćerkici Jani morao sam da priznam da joj je MAMA JELENA MRTVA!

Podeli vest

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović posle devet meseci patnje, otkrio je ćerki istinu.

Devet meseci posle smrti moje supruge odličio sam da petogodišnjoj ćerki Jani kažem istinu. Nije prošao dan, a da nije pitala gde joj je majka. Rekao sam da joj je mama ubijena, da je više nikada neće videti i da je sada na nebu. Obećao sam joj da ću je uskoro odvesti na majčin grob jer je ona to tražila - ispovedio se Zoran Marjanović.

ZORAN MARJANOVIĆ OČEKUJE HAPŠENJE UBICE: Ako je Jelenu ubio neko iz porodice NEĆU IMATI MILOSTI!

Jelena Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, a ubica do danas nije pronađen.

- Veoma mi je bitan odnos sa Janom, ali i njeno mentalno stanje. Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbegavam razgovor sa njom o Jeci. Do sada smo joj govorili da je mama otišla da trči, da je nestala i da je tražimo. Stalno me je pitala kad ćemo je pronaći. Bilo me je i sramota njenih pogleda, jer sam nešto strašno krio od nje. Pre nekoliko dana rekao sam joj istinu - otkriva Marjanović.

Informer

On dodaje da mu je bilo mnogo teško da sa detetom razgovara o tome.

- Smatrao sam da treba sve da zna. Ispričao sam joj šta se sve dogodilo tog dana. Pitao sam je da li se seća kada smo bili na nasipu i kada je mama otišla da trči - objašnjava suprug ubijene pevačice i dodaje da mu je Jana rekla da se seća.

Novak Đurović

Potom je kazao da je ćerkici ispričao kako je mamu, kad je otrčala, susreo neki zlikovac i ubio je i da je ona sada na nebu.

- Odmah me je pitala da li je mama isto tako lepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može nas da gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmejani. Bila je tužna i, kako ne bi zaplakala, nastavio sam da joj pričam o tome kako ona nije svojom voljom otišla, već da je taj zlikovac za to kriv - priča Zoran kroz suze i dodaje:

- Usledila je serija njenih pitanja. Želela je da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gde je sada i zašto je ubio njenu mamu. Objasnio sam joj da ne znam mnogo toga, ali da će ga policija naći.

JELENIN UBICA ĆE POKUŠATI DA BEŽI! Kriminolozi upozoravaju: KRVNIK UVELIKO PRAVI PLAN DA IZBEGNE HAPŠENJE!

Zoran dodaje da ga je ćerka pitala šta će biti s njim kad ga nađu, kao i da joj je objasnio da će nakon toga taj monstrum život provesti u jednoj maloj sobici potpuno sam. Uplakanih očiju devojčica ga je pitala šta to znači kada neko umre.

Informer

- Objasnio sam joj da, kad čovek umre, njegovo telo ostaje na zemlji i da se sahranjuje na groblju, ali da duša odlazi na nebo. Rekao sam da je mamino telo ostalo zakopano na groblju i da smo podigli veliki spomenik u obliku srca. Interesovalo ju je da li ona može tamo da ode - prepričava razgovor Marjanović.

On kaže da je mala Jana postavila pitanje koje ga je najviše zabolelo.

- Pitala je kada će ona da umre i da što pre bude sa mamom. Objasnio sam joj da ona prvo mora da završi školu, da se uda, da rodi decu i da ostari i da će se to desiti tek kad bude stara. Rekao sam joj da mi svi jednog dana moramo umreti. Jana je pametna devojčica i verujem da samsamo uz Božiji blagoslov uspeo sve ovo da joj objasnim - uveren je Zoran.

PREDOSETILA SVOJU SMRT! Zoran Marjanović otkrio šta mu je JELENA REKLA POSLEDNJE ZAJEDNIČKE VEČERI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 7 godina

Ma bas nas briga bre...stvarno ste dosadni jako stom pricom...nije prvo a ni zalost poslednje ubistvo ne kaznjeno...a opet ste pisali pre neki dan i pricalo se po deseti put da se zna ko je i da ga hapse...jadno i tuzno.

Andja

pre 7 godina

Auu Boze .. suze ..osecam neizmernu tugu za ovim detetom ...Mogu misliti koliko je strasno da ona sve to shvati , prihvati .. razume ., ali da ipak zna da majku vise nece videti .. Stravicno .. Pokusavam da se priberem i kazem nesto smisleno .. ali mi ne polazi za rukom ..

Sasa

pre 7 godina

Pa bolke cuti onda...ovakav kometar glup i bezvredan nisam digo citao

Andja

pre 7 godina

'Ajde pakosnice cuti ..ako ti je moj komentar glup ti ga preskoci .. a logicno je da mi je zao deteta .. jer ono sto ne zelim sebi .. ne zelim ni drugima ..

nati

pre 7 godina

Koja patetika,on misli da ce tako da nas navata kao sto je i policiju.Devet meseci ih vorta i zavitlava a oni mu nista ne mogu,bleje svi kao ovce .Jadno i zalosno da jedan ludak ovako vrti sve u krug.Hapsite ga vec jednom,dosta ste se brukali.\n

mira

pre 7 godina

Ovo je zaista teska tuga I zalost za ovog malog andjela a u istu ruku bruka I sramota da se vec jednom taj ubica ne osudi na smrt ili na dozivotnu robiju, doklen vise publicitet novena na necijoj tragediji?

starica

pre 7 godina

Dolijaces ti vec, dosta je vise te tvoje glupe glume!!!!!!!! Da li zamisljas da su svi ludi i glupi i da imas toliko vredna i opsirna saznanj iz psihologije? Puknuces i ti i tvoj saucesnik - tvoj ucitelj i savetodavac....

lili

pre 7 godina

U normalnom zivotu deca sa petipo godina znaju sta znaci smrt i sta znaci umreti! Ovog "ucveljenog" udovca stalno prikazujete kao zrtvu i pokusavate da probudite sazaljenje citalaca, ali u tome necete uspeti, jer svi znamo ko se krije iza kakve maske!

Stole

pre 7 godina

Daj mu Boze da nije kriv, ali cake koje koristi su vrlo sentimentalne, tako da izazove sazaljenje u narodu. A dok si se muvao sa Radom iz Beca, nisi se setio da si toliko ozaloscen i da imas dete kod kuce....a?! E sada pocinje lupanje minus....bravo!

dobrivoje

pre 7 godina

Dokle više, bre? I od jedne nesreće pravite rijaliti. Pa ni o Djindjiću se nije pisalo toliko kada je ubijen. Poštedite i porodicu, ali i nas čitaoce.

nada

pre 7 godina

Naravno da mi je zao deteta koje je ostalo bez majke i koje ce nositi trajni pecat i kojoj ce majka celoga zivota nedostajati i niko je nece zameniti ali nije mi zao Marjanovica koji joj nisu i nece reci pravu istinu ko je njenu mamu ubio i zasto ! Zasto nadlezni ne kazu istinu ko je ubica i zasto se to krije u javnosti !!!!!!!!!! Ko je taj monster ???????

MM

pre 7 godina

Da ne pokušavaš da ubediš malu da je stvarno bila na nasipu tad?

Andja

pre 7 godina

Pa pokusava izgleda ... Mnogo mi je zao deteta i mislim da je detalje oko ubistva trebao da izostavi , to ipak nije za deciji uzrast .. Dete je i ovako optereceno tom cinjenicom da majku nece vise videti a on joj ju je brze bolje zasuo detaljima ne razmisljajuci kako ce taj podatak uticati na njenu psihu ... Jadno dete ..

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija