• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

24.01.2017

11:29

POMAHNITALI PAS NAPAO DEČAKA U SMEDEREVU, ujedao ga po butinama i rukama, prolaznici ga JEDVA SPASLI!

Vesti

POMAHNITALI PAS NAPAO DEČAKA U SMEDEREVU, ujedao ga po butinama i rukama, prolaznici ga JEDVA SPASLI!

Podeli vest

Američki staford napao N. B. u blizini OŠ "Branko Radičević“ i teško ga povredio, prolaznici sprečili tragediju

Petnaestogodišnji N. B. teško je povređen kad ga je na ulici nedaleko od Osnovne škole "Branko Radičević" napao pas rase američki staford.

Pomahnitali pas je dečaku naneo oko 30 ujeda po butinama i rukama, a od daljeg napada spasli su ga prolaznici na koje je takođe nasrtao. Teško povređenog dečaka Hitna pomoć prevezla je u Zdravstveni centar „Sveti Luka“, a pas je ubrzo uhvaćen.

- Bilo je strašno! Pas je neverovatno brzo nasrtao na dete i ujedao gde je stigao. Pokušao sam da ga oteram, ali je on u tom trenutku krenuo i na mene. Pošto nismo smeli da mu priđemo, gađali smo ga kamenjem i motkama, te smo na jedvite jade uspeli da ga odvojimo od dečaka - rekao je jedan od očevidaca koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Prema njegovim rečima, pas je pobegao ka jednoj od stambenih zgrada, ali je neko od građana odmah obavestio smederevski azil i njihovi zaposleni su izašli na teren.

- Krvoločni pas je brzo uhvaćen, jer ko zna koliko bi žrtava bilo. Po njemu se videlo da je obučavan za borbe, ali nije imao čip. Postoji sumnja da ga je vlasnik ko zna odakle dovezao u centar Smedereva i samo pustio - rekao je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 7 godina

pronasao bih vlasnika,koji je sigurno neki iskompleksirani neobrazovani patoloski kreten,stavio bih ga u kavez sa tim psom koga ne bih hranio 5 dana,i ostavio bih ga trajno...verujte mi da bih to uradio.A policija moze da pronadje za dva dana ciji je to pas preko sredstva javnog informisanja..Nema suda i pravde u Srbiji,nego oko za oko - zub za zub.da je ukrao bicikl japancu nasli bi ga za dva sata...neka se ponudi nagrada za informaciju,ako treba da osnujemo fond,ja cu prvi dam pare...

nati

pre 7 godina

Treba pod hitno uhvatiti tog maloumnika vlasnika, i kao besnog psa ga staviti pod kljuc na 5-10god. zatvora a ako decak ne prezivi napad njegovog krvolocnog pseta,osuditi ga na dvadeset godina zatvora kao sto bi ga osudili za tesko ubistvo,i jos mu nakalemiti obestecenje na najmanje desetak hiljada evra.Kad bi sud samo jednog takvog idiota osudio na takav nacin ne bi se ni desavali takvi napadi.Ucinite bar jednom nesto ljudski i resite se takvih idiota,da vise nikad i ne pomisle na gajenje krvolocnih ubica.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija