• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2017

12:37

NEVEROVATNA ODBRANA MONSTRUMA: Marija je SAMA SEBE TUKLA, ili je to učinio njen LJUBAVNIK!

Vesti

NEVEROVATNA ODBRANA MONSTRUMA: Marija je SAMA SEBE TUKLA, ili je to učinio njen LJUBAVNIK!

Podeli vest

Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice nagirao je danas na početku suđenja da je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22) sa kojom ima dvoje dece

 

 

Iznoseći gotovo dva sata odbranu pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu, Marinković je tvrdio da joj nije on naneo povrede i opekotine niti da ju je mučio dva dana zaključanu u stanu, već da je "Marija ili samu sebe tukla, ili je to učinio njen ljubavnik".

On je potvrdio samo da ju je 25. avgusta nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je prevarila sa sinom zakupodavca stana u kojem su živeli.

- Kada sam tog dana izašao iz kuće, Marija nije bila ošišana niti je izgledala kao na slici koju mi je tužilac pokazao, šlogirao sam se kad sam je video - naveo je optuženi tvrdeći da je imala "samo modricu na obrazu i opekotinu na čelu".


(FOTO) POTRESNA ISPOVEST MARIJE FERIZOVIĆ, ŽRTVE ZVERSKOG MUČENJA: Švalerka je nahuškala muža da me unakazi!

Današnjem suđenju Marija nije prisustvovala, a njeno saslušanje je planirano u nastavku suđenja koje je zakazano za 10. februar.

Public

Sud je danas odbio predlog Marinkovića i njegovog branioca za isključenje javnosti sa suđenja kao predlog da mu se pritvor u kojem je od kraja avgusta, zameni kućnim pritvorom.

Tužilaštvo je optužnicom sudu predložilo da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela.


MONSTRUM ŽIGOSAO ŽENU, PA MOLI ZA MILOST! MARIJA MU ODGOVORILA: Nek trune u zatvoru, trpela sam ga zbog dece!

Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje dece, koju je policija, kako su preneli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave.

Takođe je imala je opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cevi, preneli su mediji navodeći da su im deca u to vreme bila kod njene majke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 7 godina

Zašto je žena toliko dugo trpela manijaka za muža.Žalosna situacija.

CIRINELA

pre 7 godina

Ako mene pitate nije on kriv, kriv je advokat koji ga brani. Kakvi ideja i lazi smisle advokati da bi odbranili klijenta ni monstrum nebi smislio.

nada

pre 7 godina

Alo bre sudije sta radite !!!!!!!!!!!!!! Koji kucni pritvor i koji preglog ? Hocete li vec jednom raditi po zakonu ili vi sami odobravate nasilje u porodici ? Smena sudija pod hitno !!!!!!!!!!!! Pa vi podrzavate ovoga monstruma koji ce jos neku zenu unakaziti ! MA SRAM VAS BILO !!!!!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija