• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

27.01.2017

11:20

TRAGEDIJA U JAGODINI! Muškarac poginuo, a pet osoba povređeno

Vesti

TRAGEDIJA U JAGODINI! Muškarac poginuo, a pet osoba povređeno

Podeli vest

Jedna osoba (44) iz Jagodine podlegla je povredama, a pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče na regionalnom putu Jagodina-Kragujevac u naselju Trnava

Jedna osoba je podlegla povredama na putu do bolnice, dok su ostali povređeni zbrinuti sa težim i lakšim prelomima estremiteta i nisu u životnoj opasnosti.

Nesreća se dogodila prilikom direktnog sudara "golfa" jagodinskih tablica sa "renoom" kragujevačkih.

Predpostavlja se da je "renoom" upravljao taksista koji je prevozio putnike u takozvanom linijskom taksiju, i da su i ostali povređeni iz Jagodine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija