• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2017

16:40

SKANDAL RIJALITI KRALJICE! Jelena Golubović izazvala udes pa POBEGLA SA LICA MESTA!

Vesti

SKANDAL RIJALITI KRALJICE! Jelena Golubović izazvala udes pa POBEGLA SA LICA MESTA!

Podeli vest

Jelena Golubović, nekadašnja učesnica rijalitija Farma na Autokomandi je izazvala saobraćajnu nesreću i pobegla sa lica mesta

Kako saznajemo, Jelena je udarila u drugi automobil i pobegla bez zaustavljanja. Na osnovu registracije i izjave očevidaca policija je otkrila da je Golubovićeva kriva za nesreću. 

Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

JELENA GOLUBOVIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU Sudarila se na Pančevačkom mostu pa pobegla!

Kako bismo potvrdili ove navode kontaktirali smo rediteljku koja tvrdi da ona ipak nije kriva za udes, već žena koja je upravljala vozilom sa kojim se ona sudarila. 

- Ta žena je mene na Autokomandi udarila svojim automobilom, a onda je još počela da viče na mene i da mi preti. Ja sam onda besna zbog takve reakcije sela u automobil i produžila dalje - prokomentarisala je Jelena za Pink.rs. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Jelena Golubović izazove saobraćajnu nesreću i pobegne. Ona je krajem novembra vozeći svoj "mercedes" udarila u drugi auto na Pančevačkom mostu u Beogradu i pobegla.

Saobraćajka se dogodila oko 15 časova, a putnici iz automobila na koje je naletela Golubovićka rekli su policiji da je ona posle sudara tvrdila da su oni krivi i da je potom pobegla s mesta udesa. Međutim, policija ju je ubrzo pronašla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

A sada kazna za pobegulju !!!!!!!!!! Ko njoj dade vozacku dozvolu ???

veselin022

pre 7 godina

Pare vrte gde burgija neće! Novac je moć, ali i tragedija...!

DJ Kramp

pre 7 godina

@Zivko Pa sta ti je krmaca kriva? Krmaca je korisna domaca zivotinja...\n

ELLA

pre 7 godina

Cim se vratila sa Kipra, znaci da je SUTNUTA I FRUSTRIRANA, a i navikla je da vozi samo volovska kola. \n

LESA

pre 7 godina

VOZACKU JOJ JE KUPIO NJEN BIVSI OSMANLIJA. A ONA SA NJENOM DIJAGNOZOM NIKADA NE BIH MOGLA DA SEDNE ZA VOLAN.

Lancelot

pre 7 godina

Drugi put? Ovakvima se u kulturnim zemljama uzima dozvola na najmanje godinu dana plus velika novcana kauna a i teze bi nasla osiguranje za svoj auto. Neznam samo dali ona ima vozacku jer nemogu da shvatim da je takav kreten mogao uopste polagati za vozacku.

zoran

pre 7 godina

Zaboravljas da je ona - rijaliti kraljica - !!!!!! Majko mila kakvo nam je drustvo kada ovakvi likovi dobijaju prostor u medijima..!!?

Zeka Peka

pre 7 godina

Treba da hitno stupi u vezu sa gospodinom??? koji se predstavlja kao s500 i besplatno zastupa JG u njenim idiotskim ispadima! Ili je to možda baka Caka koja brani nedozrelu unuku??!!

s500

pre 7 godina

Jeste dušo baka sam i sve svoje što imam puštam Jeci, kao najbojoj glumici.Ona je bogom odredjena da bude bogata i to ce bii, svidlo se vama ili ne.Za vašu informaciju moja zapuština Jeci je toliko velika da bi vas zabolela ruka od pisanja nula iza petice,normalno u evria.Toiko nece imati svi glumci ne samo u Srbiji nego i na Balkanu.

Duško

pre 7 godina

-Svojom vožnjom ste napravili već drugu saobraćajnu nesreću -A koliko je dozvoljeno?

Marinela

pre 7 godina

Pa šta će u hladnome Beogradu, kada je čeka vrelo kiparsko sunce i biznismen ludo zaljubljen u nju koji jedva čeka da oženi ovo ČUDO! Opet je lagala za sve pare, a taj ko je njoj, nenormalnoj, dao dozvolu, treba da odgovara!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija